Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Neka CRNA bude vaš izbor ovog proleća!

Neka CRNA bude vaš izbor ovog proleća!

1/3

Proleće nam je napokon stiglo i vreme je da propratimo šta će biti aktuelno ove sezone. Verovatno su vam prva asocijacija na prolećnu garderobu svetle boje, jarke boje, možda čak i cvetni print ako volite da eksperimentišete sa stilom, ali isto tako je verovatno da vam crna nikako neće pasti napamet. Pa, vreme je da razmislite još jednom i eventualno promenite mišljenje.

Iako crna na prvi pogled ne deluje kao logičan izbor za lepe, sunčane dane, ali to je samo “prvi pogled”. Prosto, ova nijansa je uvek, ali uvek aktuelna i moderna i samim tim se može nositi u svim prilikama i svim godišnjim dobima. Nema pravila. Svakako, mnogo je važnije da odaberete odgovarajući komad garderobe, dok sa bojom zaista retko možete pogrešiti. Naročito ako, pretpostavljate, odaberete crnu!

Dakle, da ponovimo, crna je klasična, otmena, elegantna, uvek odgovarajuća i uvek pravi izbor. Sa njom ćete uvek izgledati moderno i stilizovano, a svaka vaša kombinacija biće pun pogodak. Ukoliko ste još uvek nesigurni, dodajte samo poneki detalj u vovoj nijansi i “osvežićete” svoju kombinaciju, a ako želite da izgledate baš efektno, obucite se od glave do pete u crno! Sigurno ćete privući sve poglede, a devojkama ćete delovati tajanstveno i zavodljivo. Pa, savršeno, zar ne?

Ukoliko ste rešili da ispratite “crni” trend ovog proleća, znajte da će to biti najlakša odluka ikad! Zamislite samo, sve što imate je crno, sve se slaže jedno sa drugim, sve ide uz sve i nema potrebe da razmišljate šta ćete sa čime spojiti. Jako praktično, brzo i efikasno, a izgledaće kao da ste se maksimalno potrudili. Savršeno za “lenjivce”!

crna 2 Neka CRNA bude vaš izbor ovog proleća!

Wannabe TV

Editors choice