Ukoliko su novo godišnje doba i divni topli dani uticali na to da poželite da u svoje svakodnevne kombinacije ubacite i neke novine i nove detalje imamo odličnu ideju za vas. Još ako ste voljni da eksperimentišete i ponesete nešo što do sada možda niste onda ste i vi pravi čovek za naše ideje.

Već smo pisali o zameni zimske garderobe za prolećnu i letnju, o svetlijim bojama umesto onih tamnih i o tome  kojim bojama pantalona biste ove modne sezone mogli da date šansu, a sada je na red došlo i to da razmislite o zanimljivim detaljima koji bi mogli da potpuno osveže vaš svakodnevni stajling.

Radi se o detalju koji je efektan a ne remeti  ni vaš stil, niti vaš komfor u toku obavljanja svakodnevnih obaveza. Radi se upravo o tregerima.

S6jpg Neka tregeri budu tvoj OMILJENI modni detalj

Tregeri predstavljaju modni detalj koji bi svakom muškarcu dao dozu nonšalantnosti koja je neophodna ali i elegancije kada je to potrebno, upravo zato što ih možete nositi i kombinovati i uz ležerne kombinacije za svaki dan ali i uz elegantno odelo i kravatu ili leptir mašnu. Upravo u tome je draž nošenja tregera, jer ovaj jedan detalj poseduje tu svestranost kada su moderni autfiti za muškarce u pitanju.

S8 Neka tregeri budu tvoj OMILJENI modni detalj

Ukoliko ste i dalje skeptični i mislite kako ovo nikako nije vaš fazon, dozvolite da vas razuverimo na najbolji mogući način a to su fotografije koje govore koliko je lako i zanimljivo kombinovati tregere uz različite modne kombinacije.

Za početak najbolje bi bilo da pronađete jedan par tregera koji bi odgovarao široj paleti boja. Odlučite se za neke neutralne u bež, sivoj ili teget boji, a kasnije kada shvatite koliko dobro imati par tregera u ormanu, možete da izaberete i one u veselim i jarkim bojama.

S3 Neka tregeri budu tvoj OMILJENI modni detalj
Comments