Uticaj koji moda ima na naše živote ni malo nije zanemarljiv jer činjenica da su Karla VII, francuskog vladara, još u XV veku savetovali da osnuje posebno ministarstvo za modu ne ostavlja ravnodušnim ni najveće modne ignorante.

Osoba sa stilom garderobu prilagođava prilici i svojim godinama, prati modne trendove ali zarad mode ne pristaje da ponese epitet “modni rizik”. Ljudi od stila su oni koji ukrote modne trendove i ponašaju se kao da trendovi prate njih.

t shirt print artwork 11tekst Nosite transparente na majici

Poslednjih godina smo u prilici da kupujemo majice koje na sebi imaju natpise, slike, ambleme ili neke druge ukrase. Upravo nošenjem majici na kojima su natpisi koje je neko drugi smislio, ispisao i dizajnirao za nas imamo mogućnost da pokažemo svetu oko sebe da li i kolikoi  stila i ukusa  imamo. Lepota boja, šara, natpisa i slika i najjednostavniju majicu pretvaraju u malo i originalno modno remek delo. Ne obraćanje pažnje na natpis koji zajedno sa vama šeta gradom, izlazi po klubovima, barovima i diskotekama može vas mnogo koštati.

Comments