Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Nova kolekcija Dejvida Bekama od danas u H&M radnjama!

Nova kolekcija Dejvida Bekama od danas u H&M radnjama!

Kolekcija Modern Essentials Selected by David Beckham” premijerno je predstavljena na ekskluzivnom događaju u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici. Modele koji predstavljaju jedinstvenu fuziju ležerne sportske garderobe i elegantnih formalnih komada, prvi su poneli: Marko Grujić, fudbaler FK Crvena Zvezda, zatim glumac Nikola Glišić i pevač Nikola Rokvić. Na gala događaju sa nastupom DJ-a, penušavim vinom i slatkim zalogajima, oni su umesto na crvenom tepihu, garderobu specijalno odabranu za njih i ovu priliku, poneli na improvizovanoj travi, nalik onoj sa fudbalskih terena.

Marko Grujic Nikola Rokvic Nikola Glisic Nova kolekcija Dejvida Bekama od danas u H&M radnjama!

Komadi koje je za ovu sezonu lično odabrao jedan od najboljih fudbalera svih vremena i modna ikona, zainteresovali su brojne VIP zvanice, među kojima su bili i glumci Bojan Perić i Slobodan Stefanović, voditelj Andrej Maričić, glumac i maneken Vukota Brajović, stilista Ašok Murti, bivši odbojkaš Edin Škorić, popularni fotograf i reditelj Miloš Nadaždin, zatim vlasnik modne agencije “Klik” Nenad Radujević i mnogi drugi.

Ova kolekcija nastavak je tradicionalne saradnje između Dejvida Bekama i brenda H&M, koja je počela još 2012. godine. Ona predstavlja i jedinstven modni pokret kroz koji Bekam – ikona stila, odabira komade i na taj način inspiriše i oblači milione muškaraca širom sveta.

Marko Grujic u radnji Nova kolekcija Dejvida Bekama od danas u H&M radnjama!

“Komadi se savršeno nadopunjuju, tako da ne iziskuju puno vremena ili premišljanja prilikom kombinovanja. Kada pogledate ove modele, jasno vam je da ih je odabrao neko ko ima besprekoran stil, a aktivan je poput Bekama”, kaže Marko Grujić.

Oduševljenje kolekcijom nije krio ni Nikola Glišić. On je istakao da muškarci žele da se osećaju slobodno i komotno, bez obzira da li na sebi imaju sportsku ili formalnu garderobu. “Elegantni komadi često nisu udobni, što sa ovom odećom nije slučaj. Fenomenalno je skrojena. Mogu slobodno da se krećem i uživam”, objašnjava Glišić.

Nikola Rokvić, kao najveću prednost kolekcije izdvojio je to što priliči i muškarcima koji imaju i žele da sačuvaju jedinstven stil. “Od ovih modela je moguće napraviti zaista neočekivane kombinacije, tako da možete da uklopite i više različitih komada i opet izgledate drugačije i u svom “fazonu”", kaže Rokvić.

Nakon premijernog prikazivanja za VIP zvanice, prvi deo kolekcije u slobodnoj prodaji će se naći od 18. februara, a drugi od 10. marta. Ekskluzivni komadi biće dostupni u svim H&M prodavnicama, kao i na zvaničnom sajtu kompanije.

Marko Jankovic Nova kolekcija Dejvida Bekama od danas u H&M radnjama!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Wannabe TV

Editors choice