Sinoć je u galeriji O3one Art Space poredstavljen novi model čuvenih ”Starki” – Chuck Taylot All Star II. Program je počeo plesnim performansom, koja je bila uvod u priču o zanimljivoj istoriji ”Starki”, koju je mnogobrojnim posetiocima ispričao ambasador brenda Converse, poznati glumac Gordan Kičić. Dejan Marković, ispred firme Triple-Jump koja je ekskluzivni zastupnik Conversa u regionu, predstavio je potom novi model Starki. Muziku je puštala Nevena Jeremić. Medju velikim brojem zvanica bili su prisutni, pre svega ambasadori brenda Converse: glumci Ivan Jevtović i Vojin Ćetković, reper Marcelo, bend Artan Lili, pevačica Ana Ćurčin, voditelj Zoran Kesić, Zoe Kida i Constucta iz Zemlje Gruva, ali i ljubitelji Starki, dizajnerka Ines Janković, muzičari Goran Milošević, Niggor i Inspektor Blaža, voditeljski par Dragan Ilic i Gorica Nešović i mnogi drugi.

Chuck Taylor All Star II 150145C 2 Nove Starke Converse Chuck Taylor All Star II

O modelu Converse Chuck Taylor All Star II:

Sve je počelo jednostavnom idejom- OPSESIJA. Postali opsesija ljudima kreativnog duha i shvatili da oni žele više. Patiku koja ispunjava zahteve njihovog urbanog životnog stila.

Converse veruje da svet može da se promeni oslobađanjem kreativnog duha, i tako je vodilja za sve što Converse stvara upravo momenat u kome budi i inspiriše kreativnost.

Prošle godine, prvi put od samog početka 1920. i prvih „Starki“ na ovamo, predstavljeno je najveće i najznačajnije lansiranje – Chuck taylor All Star II.

Chuck II model krasi dobro poznata i voljena silueta, koja je sada napravljena „za više“. Ova inovativna nova patika – savremeni dodatak Chuck Taylor All Star familiji – dizajnirana je da podrži „uvek u pokretu“ životni stil današnjice.

Šta novu starku (Chuck Taylor All Star II) čini drugačijom od svih drugih starki koje ste do sada videli?

postavljeni jezik koji ne klizi 

uložak od lunarlon pene 

super-meki mikro lajner od prevrnute kože 

Chuck Taylor All Star II 150153C 2 Nove Starke Converse Chuck Taylor All Star II

Detaljno, to su:

• Postavljeni jezik i kragna za kompletan komfor od 360⁰

• Vezeni Chuck Taylor logo

• Utisnut naziv All Star na zadnjem delu

• Trake sa teksturom

• Super-meki perforirani lajner od prevrnute kože za maksimalan komfor

Chuck Taylor All Star II 150154C 4 Nove Starke Converse Chuck Taylor All Star II

• Rupice za pertle izgravirane Converse logotipom

• Premium platno visokog kvaliteta

• Đon od Lunarlon pene kao superiorni uložak za celo stopalo

Ako ste spremni za više, Chuck II je model za vas!

Comments