Upečatljiv miris je obavezan u rutini svakog muškarca. Ako želite da proširite svoj mirisni asortiman, ali ne znate odakle da počnete, ovo su novi muški parfemi na koje treba da obratite pažnju u 2024. godini.

Bilo da tražite svežu i oštru privlačnost zelenih nota, smelu aromu modernih, drvenih mirisa ili složenu slatkoću tropskih mešavina, mi otkrivamo mirise koji će govoriti umesto vas.

Svaki miris je poglavlje u olfaktornoj knjizi savremene muškosti. Od ikoničnog i vanvremenskog do smelog i avangardnog, otkrijte mirisne potpise koji će definisati vaš stil.

Novi muški parfemi na koje treba da obratite pažnju u 2024.

Soft & Subtle: Dior New Look

Virtuoz mirisa Francis Kurkdijan ponovo zamišlja kultni Dior New Look parfem, sa savremenom perspektivom u najnovijem izdanju. Kao deo La Collection Privée, ovaj miris oličava suštinu Diorovog couture nasleđa. Sa sintetičkim aldehidom C-12 MNA, u kombinaciji sa ekstraktom tamjana i ćilibarom, pruža čistu, ali zemljanu aromu. Idealno za ljubitelje čistih mirisa koji traže dašak prefinjenosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel (@aroundtheunknown)

Daring & Bold: YSL MYSLF

Za one koji traže miris sa zadivljujućom jačinom koja ipak ne prevladava, YSL MYSLF ima moderan obrt drvenih mirisa sa primesama cvetnih citrusa. MYSLF se otvara živahnim akordom bergamota, dopunjenim cvetom narandže i senzualnim tonovima drveta. Idealan za noćni izlazak, sigurno će privući pažnju, a da ne bude previše impozantan.

Sensual & Intense: Carolina Herrera Bad Boy Extreme

Carolina Herrera predstavlja dodatak kultnoj liniji Bad Boy – Bad Boy Extreme. Ovaj parfem unosi vatrenu privlačnost prepoznatljivom mirisu Bad Boy, nudeći jedinstven spoj svežine, zemljanosti i gurmanskih nota. Zvezda mirisa je početna nota đumbira, koja pruža pikantnu dubinu sa kristalnom jasnoćom, pojačanu vetiverom i apsolutom kakaa za neodoljivu privlačnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COLORCAFE (@colorcaferetail)

Sweet & Complex: Zoologist Chameleon

Izazovite norme sa Zoologist Chameleon, mirisom koji kombinuje slatke tropske, drvene i amberne note, pomerajući tradicionalnu percepciju muških mirisa. Ovaj složeni miris sadrži ilang-ilang, zvezdasto voće i mango, stvarajući jedinstveno cvetno iskustvo zaokruženo toplim amberom i mošusom. Savršeno za one koji traže prepoznatljiv i prefinjen cvetni miris.

Clean & Green: Hermès H24 Herbes Vives Parfum

Prihvatite privlačnost svežeg, čistog mirisa uz Hermès najnoviju kreaciju, Herbes Vives Parfum, treće remek-delo u kolekciji H24. Odvojivši se od konvencionalnih zelenih mirisa, ova botanička aroma kombinuje kiseljak, konoplju i peršun, harmonično pomešane sa granitom kruške i Phiscool®-om. Rezultat je prepoznatljiva kompozicija koja podseća na šumu posle osvežavajućeg pljuska.

Pročitajte i ovo: Kultni modni detalj: 5 najpoznatijih ručnih satova svih vremena

Naslovna fotografija: pexels.com

Božica Luković

Comments