Prugasti odevni komadi vekovima predstavljaju važan deo muške mode. Bilo da se radi o formalnoj ili ležernoj varijanti, pruge se mogu uklopiti u svačiji ukus. Možete ih kombinovati sa osnovnim komadima iz ormara ili ih nositi kao samostalne komade. Bilo da tražite nešto za specijalnu priliku ili samo želite da osvežite svakodnevni izgled, prugasti odevni komadi su siguran izbor za modernog muškarca.

Odeća na pruge za muškarce iz domaće ponude

Zara pantalone sa tankim prugama

Ove elegantne pantalone iz kolekcije Origins special Zara su izrađene od mešavine italijanske vune, što im daje sofisticiran izgled i osećaj. Tanki kroj sa zvonastim nogavicama tradicionalnom stilu dodaje dašak modernosti, dok tanki prugasti dezen pruža diskretan, ali atraktivan vizuelni look. Praktični detalji kao što su džepovi i precizno kopčanje čine ih idealnim za formalne prilike.

pruge 1 Prugasti odevni komadi za muškarce: Predstavljamo vam upečatljive modele iz domaće ponude

Zara prugasta majica od žakarda X Casa Josephine

Za opuštenije prilike, ova prugasta majica iz specijalne saradnje sa Casa Josephine i Zare je savršen izbor. Relaxed fit kroj i prorez na rubu omogućuju udobnost i slobodu pokreta, dok prugasti žakard dodaje teksturu i vizuelni utisak.

pruge 2 Prugasti odevni komadi za muškarce: Predstavljamo vam upečatljive modele iz domaće ponude

Scotch&Soda prugaste muške pantalone

Scotch&Soda uvodi pruge u ležerniji kontekst sa ovim loose-tapered pamučnim pantalonama. Udobne i stilizovane, kombinacija teget, žutih i belih pruga daje dinamičan, ali nenametljiv izgled.

pruge 3 Prugasti odevni komadi za muškarce: Predstavljamo vam upečatljive modele iz domaće ponude

Diesel prugasta muška košulja

Dieselov pristup prugama je moćan i izražajan. Ova loose fit košulja karakteriše crno-beli prugasti dezen, koji je naglašen Dieselovim ovalnim D logotipom. Dugi rukavi i ležeran kroj čine je savršenim izborom za casual izlaske.

pruge 4 Prugasti odevni komadi za muškarce: Predstavljamo vam upečatljive modele iz domaće ponude

Calvin Klein prugaste muške bokserice

Za one koji vole pruge čak i u najintimnijim odevnim komadima, Calvin Klein ponuda donosi prugaste bokserice u crno-beloj boji sa cvetnim motivima. Dizajn kombinuje klasičnu prugu sa modernim detaljima, pružajući stil i komfor.

pruge 5 Prugasti odevni komadi za muškarce: Predstavljamo vam upečatljive modele iz domaće ponude

Scotch&Soda prugaste muške bermude

Idealne za tople letnje dane, bermude od mešavine organskog pamuka i lana su udobne i moderne. Bež boja sa teget i bledocrvenim prugama pruža lagan, ali atraktivan izgled, dok elastični pojas osigurava udobnost.

pruge 6 Prugasti odevni komadi za muškarce: Predstavljamo vam upečatljive modele iz domaće ponude

Zara sako sa tankim prugama

Za formalnije prilike, ovaj sako iz Zara kolekcije Origins special ima klasičan prugasti dezen u kombinaciji sa savremenim krojem. Detalji kao što su reveri, dugmići i strateški postavljeni džepovi čine ga istovremeno praktičnim i elegantnim.

pruge 7 Prugasti odevni komadi za muškarce: Predstavljamo vam upečatljive modele iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Otkrivanje šampiona: 7 sportskih biografija koje treba da pročitate

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments