Novogodišnje odluke i rezolucije su odlična ideja, posebno ukoliko zaista i imate nameru da odmah krenete sa njihovim ispunjavanjem. Mnoge od njih tiču se nekih profesionalnih poduhvata i planova, neke su na emotivnom planu, a mi vam kažemo da neke odluke treba doneti i kada je stil u pitanju. Na njemu uvek treba raditi, uvek ga treba poboljšavati i unapređivati, a mi smo tu svakog dana da vas posavetujemo u vezi sa tim. Ukoliko ste i vi deo “ekipe” koja radi na tome da imaju dobar stil, ove odevne komade ne bi trebalo da izsotavite u svojim garderoberima u sledećoj godini.

Sako

Jedan dobar sako, koji će biti savršen pratilac i vaših elegantnih, ali i ležernijih autfita mora da se nađe u vašem ormaru. Morate imati crni ili teget sako, a ako volite zanimljiviji izgled, onda se možete odlučiti i za neku jarku boju.

Odevni komadi Odevni komadi u koje bi trebalo da investirate u 2017. godini

Chino pantalone

Trend koji je već neko vreme prisutan u muškoj modi jesu chino pantalone koje su za kratko vreme postale jedan od najomiljenijih komada kod muškaraca, što je dovoljan razlog da svoje kombinacije ne lišite toga da i one budu njihov deo.

Odevni komadi2 Odevni komadi u koje bi trebalo da investirate u 2017. godini

Bela košulja

Bez nje retko ko može, basic komad, komad koji na savršen način upotpunjava svaki autfit, upravo je bela košulja koja svedenom izgledu daje svež i elegantan izgled.

Odevni komadi3 Odevni komadi u koje bi trebalo da investirate u 2017. godini
Comments