Svaki pravi ljubitelj New Balance patika u svojoj kolekciji ima model 547. Ovaj klasični model postao je prepoznatljiv po svom retro sportskom dizajnu i ne samo da je široko rasprostranjen, već nam je jasno i zašto: Izgleda dobro na svakom muškarcu – bilo da je visok, nizak, tinejdžer ili stariji šmeker. 

RAI 2781 Patike za sva vremena: Da li si i ti fan ovog modela?

Muškarci koji prate modu, te vole da patike koje nose budu u skladu sa trendovima, možda su češće birali New Balance modele poput modela 996 koji ne manjka sa kombinacijom boja i nijansi, ili modela 998 koji je prepoznatljiv po upečatljivom đonu.

RAI 2833 Patike za sva vremena: Da li si i ti fan ovog modela?

Međutim, New Balance je ove sezone jednu od svojih najpoznatijih sneaker silueta – model 574 – predstavio u potpuno drugačijem, redizajniranom duhu, i sa unapređenim New Balance 574 Sport modelom „istupio“ korak napred i pokazao modnu dominaciju u odnosu na sve ostale patike.

Zadržavši elemente originalne patike za trčanje – koja se na tržištu pojavila pre skoro 30 godina – novi 574S model ima siluetu koja se savršeno “igra” sa klasičnim dizajnom sportske patike i elegantnim urbanim stilom. 

Comments