Vratimo se na trenutak u 1983. godinu – na radiju se čuje pesma Thriller Michaela Jacksona, Madonna najavljuje novi singl, David Bowie se pročuo hitom Let’s Dance, dok Reebok izbacuje premijerno model patika, Classic Leather. Osamdesete su godine u kojima su rođeni klasici današnjice, od muzike do mode, pa je tako i čuveni sportski brend uspeo da se upiše na ovu listu, a redizajniranjem ova legendarna patika nastavlja da piše istoriju.

Reebok Classic Leather 1 Osamdesete su se vratile, klasika je opet u modi   Reebok Classic Leather u novom ruhu

Kampanja Always Classic predstavlja dobro poznati model, Classic Leather, ali ovoga puta u novom ruhu. Bezvremenski i svestran dizajn patike dobija novi život i inspiriše sve koji je nose da slede svoje snove i ostave trag u svetu. Osim toga, nova silueta, istražuje dinamične i inspirativne priče odlučnih i unikatnih heroja današnjice, koji su izabrali da sami stvore svoju klasiku, motivišući pratioce da ne odustaju i budu najbolja verzija sebe! Udruživši se sa umetnicima kao što su Ghetts i Ray BLK, i neprofitnom organizacijom Safe Place, brend atletskog stila života, promoviše i šalje poruku o promenama, koje motivišu da budemo smeli i da aktivno radimo na unapređenju sveta.

Reebok Classic Leather 4 Osamdesete su se vratile, klasika je opet u modi   Reebok Classic Leather u novom ruhu

Classic Leather se decenijama razvija, a ovog proleća pojačenje stiže u vidu nekoliko uzbudljivih novih boja i silueta. Unapređen model je raznovrstan u udobnosti i dizajnu, i predstavlja zaista savršenu siluetu za svaki outfit i svakog pojedinca.

Always Classic, holistička kampanja koja proslavlja legendarnu patiku, pokrenuta je širom Evrope na digitalnim, društvenim i tradicionalnim medijskim platformama i podstiče autentične priče i iskustva.

Reebok Classic Leather 3 Osamdesete su se vratile, klasika je opet u modi   Reebok Classic Leather u novom ruhu

Svi Classic Leather modeli su dostupni u radnjama TIKE, The Spot, The Athlete’s Foot i N Fashion.

Comments