Pojedina pravila u modi ne smeju biti prekršena, a ako sebe smatrate muškarcem sa stilom, onda sigurno pomno pratite šta se događa na modnoj sceni. Kada na ulici vidite nekoga u ovim odevnim komadima, odmah će vam biti jasno da baš i nije siguran kako treba da se obuče. Stilovi mogu biti različiti i sasvim je ok ako imate sopstveni, ali pojedini modni izbori zaista mogu predstavljati potpuni promašaj. Evo šta više nije u modi…

Uske farmerice

Veoma smo srećni što su uske farmerice izašle iz mode i što ćemo ih retko kad videti na muškarcima. Modno pravilo je da se uska odeća, koja se toliko pripija uz telo da vam se svaki mišić ocrtava, nosi isključivo na maratonima. Uske farmerice prosto ne odgovaraju muškoj figuri, a da ne govorimo o tome koliko stežu u međunožju. Ženama one lepo stoje i ističu najbolje u njihovoj građi, ali za muškarce to ne funkcioniše. U ovakim farmericama ćete izgledati kao da ste umočili noge u mastilo.

Majice sa dubokim V izrezom

Žene imaju taj luksuz da nose razne vrste izreza na majicama. Na muškarcima to baš i ne izgleda tako lepo, već se čini nekako… prazno. Sve i da ste toliko redovni u teretani da imate izuzetno mišićave grudi, duboki V izrez će ipak davati utisak da vam nešto nedostaje. Žao nam je, ali ovo u muškoj modi prosto ne prolazi. Takođe, ovakve majice će najčešće nositi muškarci koji vole da obuku uske farmerice. Ova kombinacija je big no, no.

Comments