Kada se leto približi, ormari otvaraju svoja vrata za neke nove kombinacije, ali i ono što je najbitnije, za neke nove odevne komade. Najpre se hvatamo za neke vedrije i veselije boje, ali naravno i za garderobu koja nam pruža lagodan i lep osećaj u toku toplih dana. Pa su tu majice, košulje, a pre svega šortsevi. No, ne moraju oni uvek predstavljati deo sportske opreme, deo garderobe koji se samo nosi uz patike i majice, te za teretane i trčanje, šortsevi su danas postali veoma prilagodljivi i savršeni za različite izglede i stilove. Ako želite da saznate i za koje, onda evo savršenih predloga i saveta koji će vam pokazati kako da iskombinujete šorts u različitim prilikama i sa različitim odevnim komadima.

Iako je leto uskoro tu, vreme nam baš to i ne dokazuje, pa su promene zaista česte, a šortsevi se već danima mogu videti na ulicama svih gradova. Čak i ako su vam noge gole, ukoliko imate neke patike na sebi, neće vam biti hladno, ali nešto toplije gore bi vam dobrodošlo. Zato šortseve slobodno kombinujte uz džempere. Iako pripadaju različitim godišnjim dobima, ova dva odevna komada idu savršeno jedan uz drugi i daju zaista lep izgled.

kako da nosiš šorts ovog leta Ove kombinacije sa šortsevima MORATE isprobati

Takođe možete postići izgled koji se poigrava sportskim i elegantnim formama. U stvari, mogli bismo ga nazvati sportskom elegancijom. Iskombinujte svoj šorts sa običnom belom ili crnom majicom i odozgo obucite neki duks sa rajsfešlusom ili tanjom jaknom, tako ćete biti spremni da krenete bilo gde, a izgledaćete veoma trendi.

 

kako da nosiš šorts ovog leta2 Ove kombinacije sa šortsevima MORATE isprobati
Comments