Koliko biste izdvojili novca za jedan par patika ili obuće uopšte? Pa čak i onda kada ste kolekcionar nekih limitiranih serija? Cene kada su garderoba i obuća u pitanju uvek variraju od njenog kvaliteta, brenda ili potpisa dizajnera kojeg volite, a koji se nalazi na odeći ili obući. Od nekih sasvim prihvatljivih, pa skroz do onih neočekivanih i zapanjujućih, cene “idu” gore – dole. Ali, sad kada čujete koliko koštaju Nike patike koje su najskuplje ikada, a koje su ipak prodate, možda vas i glava zaboli. Dovoljno je reći da za neke od njih možete dobiti i jednu savršenu vilu.

Nike Air Mag

Ove patike će vas možda malo podsetiti na čizme ili glojzerice za skijanje, to im je verovatno i bila početna zamisao i sama inspiracija, a cena je sitnica, bar kada ih uporedite sa nekim koje slede, čitavih 37 500 američkih dolara.

Ove patike su među nasjkupljima na svetu a ipak su prodate Ove patike su među najskupljima na svetu, a ipak su prodate

OVO x Air Jordan X & XII

O njima je brujao ceo svet kada su se pojavile, mada se o njima pričalo i onda kada su još uvek bile samo nacrt. Popularno nazvane Džordanke, kojih ima u različitim izdanjima, ogromna su ljubav košarkaša, repera i mnogo drugih, a ovaj model prodat je za neverovatnih 100 hiljada dolara.

Ove patike su među nasjkupljima na svetu a ipak su prodate2 Ove patike su među najskupljima na svetu, a ipak su prodate

Solid Gold OVO x Air Jordans

Posle ovih patika će vam svaka cena delovati smešno i malo. Da, one izgledaju kao da su od zlata, ali samo zato što imaju na sebe zlato od 24 karata, zbog čega je njihova cena zapanjujućih, pa može se reći neverujućih 2 miliona američkih dolara.

Ove patike su među nasjkupljima na svetu a ipak su prodate3 Ove patike su među najskupljima na svetu, a ipak su prodate
Comments