Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Ovo je Matthieu Blazy, novi kreativni direktor modne kuće Bottega Veneta

1/2

Da, tačno je – Matthieu Blazy je novi kreativni direktor modne kuće Bottega Veneta. Nakon iznenadnog odlaska Daniela Leeja ovog meseca, brend nije časio časa, pa je rešio da angažuje novu biznis i art personu koja će im doneti dodatnu dozu inovativnosti. Prethodno direktor dizajna Ready-To-Wear, Blazy će sada važiti za vodeću silu iza kreativne vizije Bottege. Prema prvim reakcijama, vidno je da su Bottega čelnici oduševljeni, nazvavši Blazyja “neverovatno talentovanom individuom”, dodavši da je Bottega Veneta oduvek bila povezivana sa jedinstvenim zanatskim umećem i prepoznatljivom kreativnošću. Oni su ubeđeni da će Matthieuov angažman dodatno unaprediti savremeni značaj brenda i pospešiti rast, ujedno čuvajući vrednosti Bottega Venete.

Cela situacija i nije toliko iznenađujuća, budući da je tridesetsedmogodišnji Blazy od sredine prošle godine važio za “desnu ruku” Daniela Leeja. Blazy će svoju prvu kolekciju za Bottega Venetu predstavitii već u februaru 2022. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthieu Blazy (@matthieu_blazy)

Rođen 1984. u Parizu, ovaj dizajner je diplomirao na La Cambre fakultetu u Briselu. U toku studija je tri meseca išao na praksu u ženskom odeljenju Balenciage, pod mentorstvom Nicolasa Ghesquierea. Godine 2006. četiri meseca je proveo radeći za Johna Galliana. Odmah nakon završenih studija, Blazyjeva modna karijera je počela da cveta, radeći sa Rafom Simonsom kao dizajner muške odeće, periodu u kom je upoznao svog životnog partnera Pietera Muliera. Slično sa odnosom sa Leejem u kući Bottega Veneta, Mulier je važio za Simonsovu “desnu ruku”, prateći ga i u Dior 2012. godine.

Wannabe TV

Editors choice