Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Ovo mesto krije NAJMODERNIJE muškarce!

Ovo mesto krije NAJMODERNIJE muškarce!

1/3

Kada kažete muška moda, mada i moda generalno, koja zemlja vam prva pada na pamet? Da, dobro mislite, u pitanju je Italija. Zapravo, Italija je fascinantna zemlja u svakom pogledu, ne samo kada je moda u pitanju. Ona je bogata raskošnom arhitekturom, odličnom hranom, još boljim osećajem za modu i stil, a i celokupna atmosfera zemlje je sasvim drugačija od naše. Strastvena, romantična… Boraveći u Italiji, imate osećaj kao da ste u raju!

Iako je svaki italijanski grad poseban na svoj način, danas ćemo se ipak pozabaviti Firencom. Da li ste do sada bili u Firenci? Ako niste, obavezno je posetite, a ukoliko jeste, onda o kulturnom i umetničkom potencijalu ovog grada nema potrebe govoriti. A šta je sa modom? Eh, Italijani… Oni su takvi da bi i najobičniji džak poneli kao da je reč o najskupljem odelu, najpoznatijeg modnog brenda. I upravo zato je Firenca mesto koje krije najmodernije muškarce na planeti! Iz dana u dan stanovnici ovog prelepog grada trude se da nam predstave svoju viziju stila i svakako postave nove trendove kada je moda u pitanju.

firenca1 Ovo mesto krije NAJMODERNIJE muškarce!

Ono što je najzanimljivije jeste sam koncept street style fotografija koje možemo videti kod Firentinaca. Osim odličnih odevnih kombinacija, pozadina je takođe očaravajuća – freske i najpoznatija dela arhitekture čine da bukvalno ostanete “otvorenih vilica” kada vidite te fotografije. One su sa jedne strane tako urbane i moderne, a sa druge tako retro, originalne i imaju dušu! I upravo zato nas i ne čudi što muškarci širom sveta pronalaze inspiraciju upravo u ovim italijanskim fotografijama, i za svoje fotografisanje traže odgovarajuću pozadinu koja će im dati sličan efekat.

Wannabe TV

Editors choice