Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Ovo su najbolje obučeni celebrity muškarci

1/2

Da li i dalje istražujete koji je vaš stil? Ili ste već pronašli onaj “fazon” koji vam odgovara, ali želite da ga unapredite ili izmenite. U svakom slučaju, stilske inspiracije uvek su dobrodošle, a ukoliko ste ove jeseni rešeni da pokažete sebe u najboljem svetlu – evo koji su to celebrity muškarci po nama ikone stila i na koje biste mogli da se ugledate. Svaki od njih je jedinstven na svoj način, a mnoge od njih primetili su i svetski poznati dizajneri, pa ih tako fotografisali za svoje uspešne kampanje.

Frank Ocean

Čuveni rep muzičar Frank Ocean poznat je po svom stilu skoro koliko i po svojoj izuzetnoj muzici. On se najčešće odlučuje za klasične odevne komade, kao što su dobro krojene pantalone, trenerke intenzivnih boja ili bela majica, ali efektne komade kombinuje na zanimljive načine i time postiže izgled ikone stila. On pored karijere muzičara ima i svoj modni brend pod nazivom Blonded, na čijem online shop-u možete kupiti odevne komade kakve bi i on sam nosio. Frankov talenat i autentični stil primetili su mnogi modni kreatori, a najskorija kampanja u kojoj je učestvovao je upravo za veliku modnu kuću Prada.

Harry Styles

Takođe muzičar, Harry Styles koji nam je poznat i kao nekadašnji član boy benda One Direction, u poslednje vreme sve češće izdvaja se po svojim neobičnim stilskim izborima. On nas podseća na Micka Jaggera nove generacije, sa opuštenim “rokerskim stilom”, koji nosi raskopčane košulje, odela i duboke pantalone retro kroja. Harry-ja bismo mogli da stavimo i rame uz rame sa poznatim ikonama rokerskog stila kao što je Lenny Kravitz, a brend koji najviše pristaje Harry-jevom jedinstvenom stilu je Gucci, sa kojim je već uspešno sarađivao u prošlosti. Jedva čekamo da vidimo nove modne saradnje ovog mladog muzičara!

Wannabe TV

Editors choice