Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Ovo su najbolje obučeni celebrity muškarci

1/2

Da li i dalje istražujete koji je vaš stil? Ili ste već pronašli onaj “fazon” koji vam odgovara, ali želite da ga unapredite ili izmenite. U svakom slučaju, stilske inspiracije uvek su dobrodošle, a ukoliko ste ove jeseni rešeni da pokažete sebe u najboljem svetlu – evo koji su to celebrity muškarci po nama ikone stila i na koje biste mogli da se ugledate. Svaki od njih je jedinstven na svoj način, a mnoge od njih primetili su i svetski poznati dizajneri, pa ih tako fotografisali za svoje uspešne kampanje.

Frank Ocean

Čuveni rep muzičar Frank Ocean poznat je po svom stilu skoro koliko i po svojoj izuzetnoj muzici. On se najčešće odlučuje za klasične odevne komade, kao što su dobro krojene pantalone, trenerke intenzivnih boja ili bela majica, ali efektne komade kombinuje na zanimljive načine i time postiže izgled ikone stila. On pored karijere muzičara ima i svoj modni brend pod nazivom Blonded, na čijem online shop-u možete kupiti odevne komade kakve bi i on sam nosio. Frankov talenat i autentični stil primetili su mnogi modni kreatori, a najskorija kampanja u kojoj je učestvovao je upravo za veliku modnu kuću Prada.

Harry Styles

Takođe muzičar, Harry Styles koji nam je poznat i kao nekadašnji član boy benda One Direction, u poslednje vreme sve češće izdvaja se po svojim neobičnim stilskim izborima. On nas podseća na Micka Jaggera nove generacije, sa opuštenim “rokerskim stilom”, koji nosi raskopčane košulje, odela i duboke pantalone retro kroja. Harry-ja bismo mogli da stavimo i rame uz rame sa poznatim ikonama rokerskog stila kao što je Lenny Kravitz, a brend koji najviše pristaje Harry-jevom jedinstvenom stilu je Gucci, sa kojim je već uspešno sarađivao u prošlosti. Jedva čekamo da vidimo nove modne saradnje ovog mladog muzičara!

Wannabe TV

Editors choice