Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Ovo su najbolji stilski momenti Timothéea Chalameta sa crvenog tepiha

1/2

Mladi glumac Timothée Chalamet tek će napuniti 26 godina u decembru ove godine, a već iza sebe ima impozantnu filmsku karijeru. Iako nam je možda najpoznatiji po svojoj ulozi mladića Elia u filmu “Call Me by Your Name”, Timothée je ostvario sjajne uloge i u filmovima “Little Women”, “Lady Bird”, “Beautiful Boy”, “The King” i “A Rainy Day in New York”. Takođe, sa nestrpljenjem iščekujemo njegova dva predstojeća ostvarenja, “Dune” i “The French Dispatch” – i pitamo se da li je sledeća godina, godina u kojoj će Timothée sa sobom odneti neku od velikih filmskih nagrada. On je do sada već bio nominovan za nagradu Oskar, kao i za dva Zlatna globusa, tako da ne sumnjamo da mu u budućnosti predstoji i mesto dobitnika, a pored svog izuzetnog glumačkog talenta, Timothée je postao prepoznatljiv i po svojim stilskim izborima – kako na crvenom tepihu, tako i van njega. Zato vam u nastavku teksta predstavljamo nama omiljenih šest autfita u kojima smo Timothéeja videli na dodelama nagrada i poznatim filmskim festivalima, dok sa nestrpljenjem iščekujemo u kojima ćemo ga još stajlinzima u budućnosti videti.

Timothée Chalamet u Tom Ford odelu, na Kanskom festivalu

Ovogodišnji Kanski festival izazvao je čitavu buru komentara na internetu, usled mnogih poznatih ličnosti koje su se pojavile u neverovatnim autfitima poznatih kreatora. Jedan od njih svakako je bio i Timothée (u šta uopšte nismo ni sumnjali), a on se ove godine na crvenom tepihu pojavio u srebrnasto, sjajnom Tom Ford odelu koje se preliva, i koje mu naravno pristaje kao saliveno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Timothée Chalamet u Louis Vuitton autfitu u Kanu

Još jedan autfit u kojem smo Timothéeja mogli videti ove godine u Kanu je i ovaj daleko opušteniji, ali ne i manje fashionable autfit. Iako se Timothée jednostavno pojavio u sportskoj šuškavoj jakni, ne smemo zanemariti da je u pitanju jakna iz najnovije kolekcije modnog brenda Louis Vuitton, iza koje stoji kreativni direktor, modni ditajner Virgil Abloh.

Timothée Chalamet u Prada odelu na dodeli Oskara

Još jedan autfit sa crvenog tepiha po kojem je Timothée ostao zapamćen je i ovaj sjajan teget komplet modne kuće Prada, koji čine pantalone i elegantna jakna sa džepovima. Timothée je ovaj komplet uklopio uz crne čizme, a nije ni čudo što nam je ostao u sećanju, jer ga je te godine primetila i lepotica Margot Robbie, sa kojom se fotografisao.

Wannabe TV

Editors choice