Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Moda i nega

Ovo su najbolji stilski momenti Timothéea Chalameta sa crvenog tepiha

1/2

Mladi glumac Timothée Chalamet tek će napuniti 26 godina u decembru ove godine, a već iza sebe ima impozantnu filmsku karijeru. Iako nam je možda najpoznatiji po svojoj ulozi mladića Elia u filmu “Call Me by Your Name”, Timothée je ostvario sjajne uloge i u filmovima “Little Women”, “Lady Bird”, “Beautiful Boy”, “The King” i “A Rainy Day in New York”. Takođe, sa nestrpljenjem iščekujemo njegova dva predstojeća ostvarenja, “Dune” i “The French Dispatch” – i pitamo se da li je sledeća godina, godina u kojoj će Timothée sa sobom odneti neku od velikih filmskih nagrada. On je do sada već bio nominovan za nagradu Oskar, kao i za dva Zlatna globusa, tako da ne sumnjamo da mu u budućnosti predstoji i mesto dobitnika, a pored svog izuzetnog glumačkog talenta, Timothée je postao prepoznatljiv i po svojim stilskim izborima – kako na crvenom tepihu, tako i van njega. Zato vam u nastavku teksta predstavljamo nama omiljenih šest autfita u kojima smo Timothéeja videli na dodelama nagrada i poznatim filmskim festivalima, dok sa nestrpljenjem iščekujemo u kojima ćemo ga još stajlinzima u budućnosti videti.

Timothée Chalamet u Tom Ford odelu, na Kanskom festivalu

Ovogodišnji Kanski festival izazvao je čitavu buru komentara na internetu, usled mnogih poznatih ličnosti koje su se pojavile u neverovatnim autfitima poznatih kreatora. Jedan od njih svakako je bio i Timothée (u šta uopšte nismo ni sumnjali), a on se ove godine na crvenom tepihu pojavio u srebrnasto, sjajnom Tom Ford odelu koje se preliva, i koje mu naravno pristaje kao saliveno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Timothée Chalamet u Louis Vuitton autfitu u Kanu

Još jedan autfit u kojem smo Timothéeja mogli videti ove godine u Kanu je i ovaj daleko opušteniji, ali ne i manje fashionable autfit. Iako se Timothée jednostavno pojavio u sportskoj šuškavoj jakni, ne smemo zanemariti da je u pitanju jakna iz najnovije kolekcije modnog brenda Louis Vuitton, iza koje stoji kreativni direktor, modni ditajner Virgil Abloh.

Timothée Chalamet u Prada odelu na dodeli Oskara

Još jedan autfit sa crvenog tepiha po kojem je Timothée ostao zapamćen je i ovaj sjajan teget komplet modne kuće Prada, koji čine pantalone i elegantna jakna sa džepovima. Timothée je ovaj komplet uklopio uz crne čizme, a nije ni čudo što nam je ostao u sećanju, jer ga je te godine primetila i lepotica Margot Robbie, sa kojom se fotografisao.

Wannabe TV

Editors choice