Zar ne bi bilo dosadno da smo svi isto obučeni? Zatvorite oči i zamislite da baš svi idemo ulicom uniformisani, koliko bi to zabavno bilo? Pa i ne baš…

Naravno, svako od nas se oblači kako većina nalaže u nekom periodu života, uostalom setimo se srednje ili osnovne škole. Ko nije imao patike kao svi ostali, nije nosio jaknu koju su imala popularna deca ili slično, jednostavno nije bio kul!

Međutim, s godinama, vreme je da naučimo da je kul biti baš drugačiji od ostalih, a ne uniformisan!

Zato vam preporučujemo ovih pet letnjih trendova, sa kojima ne možete biti neprimećeni, a koji opet ostavljaju dovoljno prostora, da ih na različite načine nosite i kombinujete, kako biste opet iskazali svoju jedinstvenost.

Printovi

Kada želite da se istaknete u masi, nije dovoljno da imate samo neki čudan aksesoar ili slično, već odaberite neki zanimljiv i odvažan print i kupite komad garderobe sa tim printom. I to ne mora nužno da bude samo košulja ili majica. Slobodno smelo nosite takve pantalone ili sako. Neka vam kao inspiracija posluže revije najvećih imena u svetu mode. Pogledajte kolekcije brendova Versace, Prada, Dsquared2 i videćete kako oni upečatljive komade kombinuju sa drugačijim smirenijim komadima.

Uglavnom je štos da sparite ovakve komade sa neutralnim i jednostavnim stvarima. Veoma korisno je i imati na umu da ovakve stvari obično budu u trendu jedne sezone, pa nije pametno trošiti mnogo novca na kupovinu ovakve garderobe, već te jednosezonske stvari kupovati u jeftinijim radnjama.

0219 5 letnjih muških trendova

Kratak šorts

Zašto ne biste ove sezone zaboravili na svoje uobičajene navike i nabavili zanimljiv par kratkih pantalona? Pokažite i vi svoje noge! Jedino morate da vodite računa o svojoj građi i ako imate kratke ili debele noge ipak zaobiđete ovaj trend, iz očiglednih razloga!

Prevelika majica

Zaboravite na slim-fit majice, već odaberite šire i duže modele u kojima ćete se prvenstveno osećati prijatno i udobno, a i kada su visoke temperature, uvek je bolji izbor da imate šire pamučne majice, nego neke uske stvari koje će činiti da se još više znojite. Savet je da kada je ovaj trend u pitanju, samo stvari pojednostavite. Birajte belu, crnu ili sivu boju majice, a kombinujte je uz uže jednobojne pantalone.

Naočare za sunce

Leto je sjajno vreme da nosite sve te zanimljive naočare za sunce.

Muškarcima je izbor aksesoara veoma sužen, ali naočare su nešto što nikako ne smete da izbegavate.

Ove sezone popularne su one sa staklima u boji, okruglog oblika ili sa ramovima sa printom. Važno je samo da oblik dobro stoji na vašem licu, a sa dezenima se slobodno igrajte.

0152 5 letnjih muških trendova

Sandale

Verovatno kada kažemo sandale, prvo pomislite na one dede gastarbajtere koji nose sandale i bele čarape ili na one sa ortopedskim đonom. Međutim ove sezone na svim modnim pistama mogla se videti ovakva obuća. Zato, slobodno se opustite i dozvolite i stopalima da dišu. Sandale crne ili braon boje siguran su izbor.

Lenka Gatić

Comments