Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Pet najvećih trendova u muškoj modi za jesen i zimu

1/2

Novi modni trendovi za jesenju i nastupajuću zimsku sezonu, prilično su ekstravagantni, obiluju predimenzioniranim komadima i bojama, među kojima se i u odevnim predmetima i u detaljima i aksesoaru, najviše pojavljuje boja nevena (zagasito narandžasta) i jarko plava. Među brojnim stilovima koje plasira visoka moda, ovih šest je najprimenljivije i predstavljaju najveće sezonske trendove.

Rok zvezda

Pogledajte samo kako su rok zvezde zamislili kreatori – Rick Owens je dodao gotički obrt svojim cipelama sa platformom, kao i crne kožne traperice, pod uticajem grupe Kiss. Životinjski print (leopard) sada nose muškarci, a forsiraju ga svi, od Neil Barrett-a do Dior-a. Najsigurnije vam je da odaberete crnu boju (i crnu kožu), a nemojte zanemariti ni te leoparde. Obucite se kao rok zvezda, sa malo preterivanja i negujte svoj neprolazni tinejdžerski duh.

Urbani istraživač

Dizajneri su ove sezone udvostručili praktičnost, ali bukvalno – evo predimenzioniranih džempera i komotnih pantalona u koje mogu da stanu dve osobe (ili možete da se ugojite 50 kila, a da i dalje imate komotnu garderobu). Jakna poput vreće za spavanje, toliko je duga, šuškava i topla, kao da ćete je nositi u istraživačkoj misiji na Severnom polu – a možda odlazak na posao u zimskim danima jeste ravan takvoj misiji. Kenzo nudi arlekinsku varijantu polarnog autfita, a imamo i ogromne šalove (Doctor Who fazon) koje popularišu Loewe, Valentino i Fendi. Znači pufnasto, znači preveliko, znači šareno – ili crno.

Wannabe TV

Editors choice