Limitiran broj najnovijih modela brenda Nike, Air Max 1 i Zoom Spiridon, koje je dizajnirao čuveni Piet Parra, biće dostupni u Tike shopu od subote, 21. jula.

Sve je počelo jednostavnim pitanjem: “Kako da uradim nešto što već nije urađeno?” Odatle, sve je palo u ruke multidisciplinarnog umetnika iz Holandije, Piet Parra, koji je započeo svoj najnoviji projekat Air Max 1, u saradnji sa brendom Nike. Parra je inače odgovoran za nekoliko najpoželjnijih Air Max 1 modela u istoriji, a prošla je skoro decenija od kako je lansiran poslednji model.

ParraxNike AM1 Comms rgb FacebookPost Left nosun e1531912260280 Piet Parra u saradnji sa brendom Nike predstavio najnovije modele

Posle toliko vremena, Parra se vraća osvežavajućeg duha, sa proširenim idejama i mogućnostima koje su doprinele samom izgledu i dizajnu patike. Dok su Air Max 1 i Zoom Spiridon zadržali dugo poznat Nike znak sa strane, F&F verzija Parra Air Max 1 modela dobila je oblake. “Sećam se kako su ljudi ranije skidali znak sa patike”, kaže Pier Parra. “Sada sam oslobodio taj deo da bih stavio oblake, koji u potpunosti vizuelno menjaju patiku”.

Kao inspiraciju za ovu kolekciju, Parra je koristio nespojivo – netaknutu prirodu i metropolu. Savršena kombinacija boja odlično je uklopljena u nove modele patika, te budite jedinstveni i među prvima prošetajte po oblacima.

ParraxNike SPIR Comms rgb FacebookPost Left nosun e1531912291684 Piet Parra u saradnji sa brendom Nike predstavio najnovije modele
Comments