Zima nam se polako približava, a samim tim i priprema garderobera za hladnije dane. Ukoliko ste i vi nešto lenjiviji tokom ovog godišnjeg doba nego inače, te baš i nemate volje da mnogo razmišljate o svojim autfitima i različitim kombinacijama, odvojili smo nekoliko najbitnijih komada koji će vam odlično služiti, a uz to ćete uvek biti trendi i atraktivni.

Košulja

Jednostavna, jednobojna, elegantna, baš takva košulja vam je potrebna ove zime. Uz nju će svako odelo izgledati poslovno i čisto, svaka ležernija kombinacija će dobiti jednu elegantniju notu, a vi ćete se sigurno u njoj osećati uvek dobro. najbolja njena strana je što je možete nositi uvek i svuda, kada imate neku poslovnu, svečaniju priliku ili kada ste u izlasku.

Ovi odevni komadi će nam najviše trebati2 Poslednje zimske pripreme: Ovi odevni komadi će nam najviše trebati

Overise košulja

Ipak, jedan trend ne smemo zaobiću, a to su oversize košulje. Čak i onda kada se odlučite za neku sasvim jednostavnu kombinaciju, ovakva košulja će je upotpuniti na odličan i moderan način. Svaka vaša kombinacija će biti urbanog izgleda, a vi ćete imati potpunu udobnost i komfor u njoj.

Ovi odevni komadi će nam najviše trebati3 Poslednje zimske pripreme: Ovi odevni komadi će nam najviše trebati
Comments