Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Poznati muškarci koji su simbol muževnosti i džentlmeni na koje se ugledamo

1/2

Postoje ti poznati muškarci koji su se istakli svojom harizmom i koje ćemo zauvek pamtiti kao muževne džentlmene i ideale muškosti i onoga što zamišljamo kada kažemo “pravi muškarac”. Naravno, ne morate težiti da budete kao bilo koji od njih – autentičnost je i dalje ono što je najvažnije kada birate kakav ćete čovek biti, a danas su mogućnosti i tolerancija daleko veće nego nekada. Ipak, ukoliko želite da idete putem legendarnih muškaraca koji su u istoriji ostali zapamćeni kao šmekeri – evo kime biste se mogli inspirisati i čije manire ponašanja i izgleda biste mogli da usvojite.

Sean Connery

Zaista, nije ni čudo što je upravo Sean odabran za ulogu Jamesa Bonda – i što je ostao najpoznatiji agent 007 u istoriji ovih filmova. Njegove stope pratila su još dva muškarca, koji bi se takođe mogli naći na ovoj listi, Daniel Craig i Pierce Brosnan – ali Sean ipak ostaje “The James Bond”, onaj koji nam prvi padne na pamet kada pomislimo na ovu franšizu. Sean je poznat i kao jedan od onih muškaraca koji su veoma dobro ostarili, a koji je svoj stil, dostojanstvo i stav zadržao u starijim danima – pa je i kada je bio sed uspevao da
izmami poglede žena.

George Clooney

Nezaboravni “holivudski neženja”(pa, do skoro) – George Clooney, jedan je od najpoželjnijih glumaca za kojim i dalje pati mnogo žena. On je postao poznat još u mlađim danima, kada je igrao hirurga u seriji E/R – ali svoju najveću popularnost doživeo je zapravo u starijim danima, kada je blago osedeo, a seda kosa postala je njegov zaštitni znak. On je uvek elegantno obučen i ima džentlmentske manire, pa nije ni čudo što je oženio pravu damu, Amal Clooney.

Wannabe TV

Editors choice