Za vikend je na platou ispred TC Ušće javnosti predstavljena jedinstvena Nike Lunar Force 1 Duckboot kolekcija zimskih patika, namenjena savladavanju zimskih uslova, snega, kiše i leda.

Promoteri Nike kampanje Poznati predstavili Nike Lunar Force 1 Duckboot

Posetioci su imali prilike da na licu mesta, u okviru Sneaker Booth postavke, testiraju najnovije muške modele patika, informišu se o vrhunskim materijalima koji su korišćeni u izradi i druže se sa poznatim ličnostima koji su promoteri ovog Nike modela. Simpatična voditeljka Una Senić prošetala je prisutne kroz zone unutar Nike postavke, a posetioce je naročito obradovala zona sa specijalnim aktivacijama i Force tunelom.

Promoteri u specijalnom Nike Force tunelu Poznati predstavili Nike Lunar Force 1 Duckboot

Tri poznata momka, glumci Aleksandar Radojičić i Nikola Glišić i maneken Vlada Vuksanović nosili su Duckboot, a kako kroz šalu dodaju, nisu osetili zimu, iako su na otvorenom proveli nekoliko sati.

Vlada Vuksanovic Aleksandar Radojicic Nikola Glisic Poznati predstavili Nike Lunar Force 1 Duckboot

Ovogodišnje izdanje Nike Lunar Force 1 Duckboot patika veoma je slično prošlogodišnjem izdanju i dolazi u četiri različite boje koje se ekskluzivno mogu pronaći u BUZZ-u. Ideja da se omiljena sneaker silueta pretvori u zimsku patiku pokazala se više nego opravdana a performanse same patike postavile su je na prvo mesto kada su zimski modeli u pitanju.

Aleksandra Radojicic isprobao najnovije Duckboot patike Poznati predstavili Nike Lunar Force 1 Duckboot
Comments