Večnu nedoumicu oko toga šta kupiti svojim najbližima razrešite pogledom na fantastičnu ponudu vrhunskih modnih brendova koja vas očekuje na policama radnje XYZ Premium Fashion Store. Luksuz i elegancija svakog artikla garantiraju oduševljenje na licu svakoga kome poklonite XYZ modni poklon.

Za nju smo pripremili tople džempere, vunene kape i šalove, svaki kao savršeni accessoire u zimskom razdoblju te elegantne torbice i cipele kao sjajne modne dodatke glamuroznom novogodišnjem slavlju. Odabrani artikli koji će zadovoljiti i najistančaniji ukus pažljivo se slažu u elegantne kutije koje će donijeti osjećaj raskoši i obilja blagdanskih dana.

Burberry cipele Praznični glamur na XYZ policama Burberry torba novcanik Praznični glamur na XYZ policama Michael Kors torba cipele Praznični glamur na XYZ policama Shutz cipele Praznični glamur na XYZ policama Trussardi torba novčanik Praznični glamur na XYZ policama

Odabrati pravi poklon za muškarca nije lak zadatak i zato vam u XYZ storeu predlažu nekoliko dobitnih kombinacija koje će ga ugrijati u nadolazećim hladnim danima. Od Hugo Boss kravata i manžeta pa sve do Armani kućnih papuča, toplih šalova i kapa, XYZ predlozi nude samo najbolje artikle koji će zadovoljiti i najkritičnije oko svojom decentnom elegancijom. Kombinacije su to proizvoda luksuznih brandova koje mame osmijehe na lica te griju i dušu i tijelo raskošnim materijalima te rafiniranim detaljima.

Antony Morato kravata Praznični glamur na XYZ policama Antony Morato remen Praznični glamur na XYZ policama Armani Jeans cipele Praznični glamur na XYZ policama Burberry manžete Praznični glamur na XYZ policama Michael Kors novcanik Praznični glamur na XYZ policama

Posebno neodlučnim kupcima XYZ nudi i mogućnost kupnje poklon kartica, ali njihovo će vam ljubazno i stručno osoblje rado pomoći u pronalasku savršenog poklona. Tražite li maleni znak pažnje ili kultni modni klasik koji će se nositi godinama, posjetite XYZ store i prepustite se božićnom duhu uz ukrašenu jelku i inspirativno dekorirane izloge najboljim poklonima iz XYZ ponude.

XYZ prazničnu ponudu pronađite u XYZ Premium Fashion Store, Ušće Shopping Center, Beograd.

Comments