Datum vaše proslave mature je sve bliži i bliži a vi niste sigurni šta biste obukli za taj važan dan za kraj četvorogodišnjeg školovanja.

Nekada vam je teško da odlučite šta je primereno ovoj situaciji i šta priliči ili ne priliči vašim godinama, naročito ako ste do sada bili ljubitelji sporstkog i ležernog stila. Mnogim momcima u ovoj važnoj odluci pomažu majke i sestre ili devojke a mi verujemo da ćemo mnogima i mi dati dobre savete te će im tako biti lakše kada krenu u kupovinu.

Najvažnije je da znate šta biste voleli da nosite i kako da izgledate, te ćete u potragu za idealnom garderobom krenuti sa jednim ciljem. Važno je znati šta želite i tražite ali je isto tako važno da ostavite prostor da možda na kraju izaberete i nešto što niste isplanirali ali vam se dopadne u datom trenutku.

Mi smo se ovog puta odlučili da vam predložimo odelo u plavoj boji, koje je idealno za proslavu maturske večeri.

33 Predlozi za MATURU: Plavo odelo

Nijansa plave varira od modela do modela ali i od vašeg ukusa. Može biti i teget plavo ali i ono svetlijih nijansi. Kada ste se odlučili za boju onda možete krenuti u potragu i kupovinu. Ne bi bilo loše da sa vama krene neki član porodice ili drug ili drugarica, neko ko vas dobro poznaje i ko će vam iskreno reći ukoliko grešite sa izborom modela.

111 Predlozi za MATURU: Plavo odelo

Modeli koji su trenutno u modi jesu oni sa strukiranim sakoom i užim nogavicama. Ovakvi krojevi odela su idealni za mlađe populacije tako da sigurno nećete pogrešiti. Uvek obratite pažnju na to da vam je veličina dobra a ako je dužina nogavica malo duža, to nije strašno jer uvek možete da ih dodatno skratite kod šnajdera.

U zavisnosti od toga kakav izgled želite da postignete odelo možete kombinovati uz različite detalje kao što je kravata ili leptir mašna. A ukoliko ne želite niti jedno niti drugo, onda možete staviti samo maramicu u džep od sakoa. 

44 Predlozi za MATURU: Plavo odelo

Uz plavo odelo idealno se kombinuje bela košulja. Sa njom nema greške i uvek ćete biti sigurni da ste dobo izbrali. Osim bele i bebi plava boja košulje je odlična kombinacija sa odelom tamnije nijanse plave.

Comments