Kako se vreme proslava matura približava tako se i mi fokusiramo na ideje koje bi mogle da vas inspirišu i pomognu vam da pronađete idealne modne kombinacije koje biste nosili.

Prošlog puta pisali smo o odelima u plavoj boji, što možete da pogledate OVDE kao i modelima i krojevima odela koje biste mogli da uzmete u obzir.

Pored odela u jednoj boji za maturu biste takođe mogli odabrati i sako i pantalone u različitim bojama, ali koje su naravno kompatibilne i zajedno daju savršenu celinu. Ovog puta odlučili smo se da vam kao inspiraciju ponudimo sakoe sa karo dezenom. Ovaj dezen se sada vraća na modnu scenu u velikom stilu i uz jednobojne pantalone može biti odličan komad koji će vaš maturski autfit upotpuniti.

Kada izaberete jedan ovako efektan komad u celoj kombinaciji koju nosite, sve ostalo može biti prilično svedeno i jednostavno. Uz jednobojnu košulju i pantalone i kvalitetan par cipela vaš autfit je savršeno stilizovan. Ono što je važno pri odabiru ovakovog dezena jeste da umete da izaberete onaj pravi. To može biti i krupnija karo šara, ali i prilično tanko uscrtane linije koje se ukrštaju i na taj način daju karo dezen.

U zavisnosti da li vam više prija sitnija ili krupnija šara kocki na sakou, tako ćete i izabrati savršen model za sebe. Bazična boja može biti bilo koja, ali je plava ili krem najčešći izbor te lako možete upariti i sa pantalonama u drugoj boji.

Comments