Retrospektivno gledajući na 2021, nikako ne bismo mogli da kažemo da je bila dosadna, makar što se mode tiče. Za razliku od prošle godine, događaji su se polako nastavljali, zvezde su se okupljale na crvenim tepisima i imali smo prilike da iz udobnosti naših domova pratimo njihove odevne kombinacije. Ova godina je vrlo verovatno bila jedna od najrazličitijih i najživopisnijih, posebno kada je u pitanju muški stil i trendovi muške garderobe. Možemo slobodno reći – ove godine je odeća bila zabavna! Pa hajde da pogledamo ko su to ovogodišnje muške modne ikone.

Troye Sivan

Karijera mladog Australijanca lansirana je zahvaljujući ulozi u filmu Boy Erased, u kom je igrao zajedno sa Nicole Kidman. U toku godine, Troye Sivan se polako peo lestvicama slave, a da važi za dečka od stila dokazuje svako njegovo pojavljivanje. U odelima koja su skrojena po njegovoj meri, oštrih ivica i jarkih boja i printova, Sivan je mladić od koga u budućnosti možemo da očekujemo smele modne poteze.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Odell Beckham Jr.

Američki sport i moda verovatno nisu pojmovi koje biste međusobno povezali, ali Odell Beckham Jr. je tu da nam dokaže da oni idu jedno uz drugo. Uglavnom fokusiran na streetwear i skuplje brendove, Odell Beckham Jr. je čak i kad je bio povređen nosio brendiranu ortopedsku čizmu za svoj zglob. Čovek se ne šali, sport i moda su za njega jednako bitni. Takođe, on je jedan od sportista koji obožava negu kože i kose, što potvrđuje i njegova gusta, savršeno održavana brada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Pierce Brosnan

Ovaj legendarni glumac važi za ikonu stila. U tom pogledu nikada nije omašio. Pravi markantni džentlmen. Njegova perfektno stilizovana gusta kosa gotovo isto izgleda kao kada smo ga pratili u avanturama Jamesa Bonda. Brosnan je dokaz da stil i moda uporedo sazrevaju.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Comments