“Preterivanje je moj uspeh”, proklamuje Roberto Cavalli, i ovaj odvažni etos je izražen kao nikad pre u dva drska nova mirisa koji hvataju neustrašivi, ekstravgantni duh dizajnerske Just Cavalli linije. Besramno seksi, intenzivno provokativno, potpuno neodoljivo… JUST GOLD za Nju i za Njega.

Sve je počelo debijem Just Cavalli mirisa: JUST za Nju i JUST za Njega. Dva mirisa dizajnirana za igru zavođenja, posvećena uzbuđenju potrage. Sada potraga ponovo počela, intenzivnija, još preteranije ikad…

just gold kampanja Priča o Njegovom parfemu: Just Gold by Just Cavalli

Strasna i zavodljiva, ona ga izaziva tako da on ne može odoleti. Njegov puls raste i srce kuca brže dok ga ona vešto vodi gledajući preko ramena. Neumoljivo, temperatura raste i atmosfera pulsira od želje. Svetlucanje zlata, bljesak piton printa. Tela se spajaju u jedno. U vazduhu, mirisi iskušenja, esencije zavođenja. JUST GOLD za Nju i za Njega.

Ushićenje zbog preterivanja – to je njegova zavisnost. Snažno harizmatičan i smelo muški, JUST GOLD za Njega je začinjeno drvenasta parfemska voda koju je komponovao Domitille Berthier (IFF). Žive note crnog bibera, kardamona i muskatnog oraščića su pomešane sa harmonijom originalne ristretto kafe u srcu, omažu italijanskim korenima kreatora parfema.

just gold muski parfem Priča o Njegovom parfemu: Just Gold by Just Cavalli

Dugotrajne na koži, donje note vetivera i kože su senzualne i krajnje muževne.

Kako izgleda ženska verzija ovog parfema pogledajte na Wannabe Magazine-u!

Comments