Posle skoro pedeset godina i svetske slave koju je doživeo na modnoj sceni, brend HUGO novu kolekciju predstavlja rebrendiranom kampanjom koja donosi novi logo, ali i značajne poruke koje će od sada biti esencija svake kolekcije.

Hugo 2022 4 Probudi svoj mladalački duh uz novu HUGO kolekciju

Simbol miksa modernog i klasičnog od ove sezone osvežen je mladalačkim duhom koji u prvi plan stavlja nekonvencionalnost i ohrabruje na progresivno modno delovanje. Budite svoji birajući autfite koji u svakom trenutku mogu da isprate vaš tempo i pokret. Za ležernu dnevnu varijantu odličan stilski izbor su košulje šireg kroja i chino pantalone, koje možete da uparite sa patikama upečatljivog dizajna.

Hugo 2022 5 Probudi svoj mladalački duh uz novu HUGO kolekciju

Ženska kolekcija poigrava se maštovitim dezenima, istaknutim logotipima i klasičnim siluetama.

Hugo 2022 2 Probudi svoj mladalački duh uz novu HUGO kolekciju

Midi monogram suknja može se nositi cele godine, a u letnjoj varijanti izgledaće odlično uz meku pamučnu majicu i kožne sandale u rimskom stilu. Zaokružite stajling torbicom u pink nijansi koja će se savršeno uklopiti u letnji vajb.

Novu kolekciju HUGO možete pronaći u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na onlajn šopu fashionandfriends i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Comments