Može biti da grešimo, ali većina muškaraca zaista mrzi kupovinu. I to je jedna od krupnijih stvari zbog koje su u stalnom sukobu sa svojim devojkama. Jer, žene kao žene, mogle bi satima i satima da obilaze radnje, u nedogled isprobavaju garderobu koja im se u startu ni ne sviđa, a zamislite samo ako ne pronađu ono što traže! Pripremite se za višečasovno histerisanje. Ne, vi to, prosto, ne razumete i verovatno nikada i nećete.

Vama je bitno da da kupovina bude brza, efikasna i povoljna. Odlično je ako sve možete naći na jednom mestu, kako ne biste morali da idete sa jednog kraja grada na drugi, naročito ako je neophodno da osmislite celu kombinaciju. I da, znamo da ste očajni jer vam je baš sada iskrsla ta svečana prilika, a vi blage veze nemate gde možete pronaći odelo koje je kvalitetno, lepo, dobro ali i, najvažnije, povoljno! I ‘ajde odelo, nego je uz to potrebno pronaći i odgovarajuću košulju i cipele. Horor, zar ne? Pitate se da li je uopšte moguć vaš san o brzoj-efikasnoj-povoljnoj kupovini na jednom jedinom mestu…

Pa, moguće je! Naravno da je moguće! Sve što vam je potrebno za vaš savršen elegantni look možete pronaći u radnjama Fashion Park Outlet Centra Inđija. Dakle, jedno mesto, što znači brzu i efikasnu kupovinu. I, što je najvažnije, sve stvari možete pronaći po jako povoljnim cenama, čak mnogo povoljnijim nego u gradu, a kvalitet je zaista vrhunski. Verujte, nećete se pokajati.

A osim što smo vam otkrili tajnu gde možete obaviti svoju kupovinu iz snova, predlažemo vam i dve kombinacije koje nisu previše “uštogljene” ali su ipak dovoljno elegantne da možete da ih ponesete i u formalnim prilikama. Pošto je crno odelo klasika, ali i nešto što je “već viđeno”, izdvojite se iz mase tako što ćete obući nešto drugačije. Najpre, predlažemo vam elegantniju varijantu Hugo Boss farmerica, čiji veliki izbor možete pronaći u radnji Movem Fashion. S obzirom na to da je reč o modelu farmerica u sivoj boji, one mogu biti sasvim odgovarajuće za vaš “ozbiljniji” look.

Uz njih vam predlažemo košulju u plavim tonovima, a kako biste se istakli budite slobodni da odaberete malo zanimljiviji model, poput ovakvog, koji možete pronaći u radnji Pal Zileri. Plava boja svima odlično pristaje, slaže se uz sivu, a ono što ovu košulju čini interesantnom jesu upravo diskretne šare. Kada je reč o kravati, ovakva kombinacija može biti jako efektna ukoliko joj dodate ovakav detalj. Možete odabrati neku jednobojnu, na primer, teget. Ukoliko nećete nositi kravatu, neko dugme na košulji slobodno ostavite otkopčano, sigurno ćete se osećati prijatnije.

Ako želite i neki aksesoar, dobar sat u srebrnim nijansama biće sasvim odgovarajući – otmen, muževan i šik. U frizuru i bradu vam se nećemo mešati, samo vodite računa da ne bude neuredni kako ne biste pokvarili celokupan utisak.

kosulja1 Pronađi sve što ti je potrebno za elegantnu kombinaciju na JEDNOM mestu!
Comments