Kojim odevnim komadima vi volite da “začinite” svoj stil? Svaki moderan i savremen muškarac voli kada ima nešto što će njegovu odevnu kombinaciju učiniti zanimljivijom i trendi, pa se često koriste i različiti modni detalji poput nekog nakita, naočara, ešarpi, kako bi se to postiglo. No, jedan odevni komad vam dosta može pomoći u ovoj “misiji”, a to je prsluk koji ukoliko do sada niste, onda morate obavezno poneti.

Muški prsluci se prave u različitim varijantama i od različitih materijala, ali kada se spomenu, uvek je na umu onaj prsluk koji je deo elegantnog odela. Mogu biti u sklopu odela, možete ih iskoristiti i u nekoj drugoj ležernoj kombinaciji, a možete jedan takav, nešto modernije skrojen nositi uvek i svuda. Uz neke elegantnije pantalone, košulju koja je karirana ili na pruge, ovakav model prsluka će izgledati zaista odlično. Ali ne samo u elegantnim kombinacijama, ovi prsluci odlično idu i uz farmerke, te neke kombinacije koje su ležernije.

Savršeni detalj svakog muškog stila Prsluk: Savršeni detalj svakog muškog stila Savršeni detalj svakog muškog stila2 Prsluk: Savršeni detalj svakog muškog stila

Prava revolucija u muškoj modi nastala je kada su se pojavili prsluci u kojima je na savršen način spojeno elegantno i sportsko. Sportski model od mat materijala koji izgledaju elegantno, postali su neodvojiv deo stila mnogih muškaraca. Izgledaju veoma moderno kada se obuku preko sakoa ili odela, preko košulje, a osim trendi izgleda, pružaju i komfor, te potrebnu toplotu.

Savršeni detalj svakog muškog stila3 Prsluk: Savršeni detalj svakog muškog stila
Comments