Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto “Y-3″ kolekcija

PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto “Y-3″ kolekcija

Ekskluzivna kolekcija dve ikone modnog sveta, brenda adidas Originals i dizajnera Yohji Yamamoto-a, prvi put je dostupna u Srbiji, i to u Tike šopu u ulici Kralja Petra 24 u Beogradu. Reč je o kolekciji “Y-3″ koja na najbolji način spaja estetiku brenda adidas i dizajnersku bravuru japanskog dizajnera, koji se unikatnim kreacijama već godinama izdvaja na modnim pistama širom sveta.

adidas x Yohji Yamamoto Y 3 1 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Ukorenjena u tri različite modne decenije – sedamdesete, osamdesete i devedesete godine prošlog veka, kolekcija “Y-3″ za sezonu jesen/zima 2019. sadrži ključne elemente estetike oba brenda upotpunjene arhaičnim krojevima, klasičnim siluetama i jednostavnim, ali upečatljivim koloritom. Kroz kolekciju se prožimaju klasični adidas modeli istaknuti dizajnerskim potpisom Yohji Yamamoto-a i unikatne Yamamoto kreacije izrađene prema inovacijama brenda adidas.

adidas x Yohji Yamamoto Y 3 2 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Razvijena oko kreativnog koncepta časopisa BUILD, kolekcija koja je plod ove kolaboracije svetu je predstavila potpuno novu perspektivu estetike dizajnera čije stvaralaštvo definišu poezija i istraživački poduhvati. Jedna od podtema nosi naziv “SPECTATE” i inspirisana je pokretom i jedinstvom sportskog sveta.

adidas x Yohji Yamamoto Y 3 3 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Sa unikatnim modelima majica, jakni i haljina koje na sebi sadrže Y-O-H-J-I ispise, obućom koja nas svojim izgledom vraća u sedamdesete godine prošlog veka, ali i detaljima koji su obeležili devedesete, “Y-3″ kolekcija predstavlja modni poduhvat koji će definitivno obeležiti predstojeću jesenju i zimsku sezonu.

 adidas x Yohji Yamamoto Y 3 4 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija adidas x Yohji Yamamoto Y 3 5 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Wannabe TV

Editors choice