Brzi kurs iz poznavanja vina

Mornarski sako za svaki radni dan

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Letnji trendovi za stilizovanje kose i brade koje možeš pratiti i tokom jeseni

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto “Y-3″ kolekcija

PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto “Y-3″ kolekcija

Ekskluzivna kolekcija dve ikone modnog sveta, brenda adidas Originals i dizajnera Yohji Yamamoto-a, prvi put je dostupna u Srbiji, i to u Tike šopu u ulici Kralja Petra 24 u Beogradu. Reč je o kolekciji “Y-3″ koja na najbolji način spaja estetiku brenda adidas i dizajnersku bravuru japanskog dizajnera, koji se unikatnim kreacijama već godinama izdvaja na modnim pistama širom sveta.

adidas x Yohji Yamamoto Y 3 1 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Ukorenjena u tri različite modne decenije – sedamdesete, osamdesete i devedesete godine prošlog veka, kolekcija “Y-3″ za sezonu jesen/zima 2019. sadrži ključne elemente estetike oba brenda upotpunjene arhaičnim krojevima, klasičnim siluetama i jednostavnim, ali upečatljivim koloritom. Kroz kolekciju se prožimaju klasični adidas modeli istaknuti dizajnerskim potpisom Yohji Yamamoto-a i unikatne Yamamoto kreacije izrađene prema inovacijama brenda adidas.

adidas x Yohji Yamamoto Y 3 2 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Razvijena oko kreativnog koncepta časopisa BUILD, kolekcija koja je plod ove kolaboracije svetu je predstavila potpuno novu perspektivu estetike dizajnera čije stvaralaštvo definišu poezija i istraživački poduhvati. Jedna od podtema nosi naziv “SPECTATE” i inspirisana je pokretom i jedinstvom sportskog sveta.

adidas x Yohji Yamamoto Y 3 3 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Sa unikatnim modelima majica, jakni i haljina koje na sebi sadrže Y-O-H-J-I ispise, obućom koja nas svojim izgledom vraća u sedamdesete godine prošlog veka, ali i detaljima koji su obeležili devedesete, “Y-3″ kolekcija predstavlja modni poduhvat koji će definitivno obeležiti predstojeću jesenju i zimsku sezonu.

 adidas x Yohji Yamamoto Y 3 4 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija adidas x Yohji Yamamoto Y 3 5 PRVI PUT U SRBIJI: adidas x Yohji Yamamoto Y 3 kolekcija

Wannabe TV

Editors choice