Ove sezone nam stižu fenomenalni putni aksesoari za muškarce – visokofunkcionalni i urbani rančevi, vanvremenske i uvek moderne muške torbe i kvalitetni koferi!

Ukoliko i vi spadate u onu grupu muškaraca koji teško pronalaze svoj omiljene aksesoare za putovanja, tu smo da vam pomognemo. Ove sezone nam stiže široka ponuda rančeva koji nude mobilnost i praktičnost, a uz to i veoma privlačan dizajn.

Naravno, oni koji više vole da na putovanju nose klasične torbe, imaju priliku da pronađu vrlo atraktivne modele, koji su nadograđeni sa podesivim kaišom za nošenje preko ramena.

Za avionski let ili putovanje automobilom, sigurno će vam biti potrebna i putna tašna ili veliki kofer, koji pružaju dovoljno prostora da smestite sve što vam je potrebno.

Putni aksesoari za muškarce – biramo modele iz domaće ponude

David Jones Putna tašna crna (Folklore)

Putna torba sa dve ručke i podesivim remenom za rame. Gornji materijal je izrađen od eko-kože vrhunskog kvaliteta. Materijal obloge je od poliestera, a glavni odeljak je unapređen sa patent zatvaračem, koji je vrlo koristan kad želite da smestite sitnice. Vrlo dobra organizacija prostora je zastupljena i u unutrašnjosti tašne. Na prednjem zidu se nalazi mali džep, kao i na zadnjem.

putni aksesoari za muskarce 01 Putni aksesoari iz domaće ponude koje svaki muškarac treba da poseduje

Carpisa zeleni ranac (Brendo)

Maslinastozeleni ranac dolazi iz kolekcije brenda Carpisa. Zbog optimalne veličine i dobro organizovanog prostora, ovaj model je idealan za putovanja. U poslednjoj pregradi se nalazi i prostor za laptop, tako da ga možete nositi i na posao. Posebno su zanimljivi džepovi, pozicionirani na središnjem delu ranca tako da vam olakšavaju smeštanje svih sitnica.

putni aksesoari za muskarce 03 Putni aksesoari iz domaće ponude koje svaki muškarac treba da poseduje

Tumi kofer (Movem)

U svetu aksesoara, Tumi ima status najluksuznijeg brenda koji izrađuje kofere vrhunskog kvaliteta i izdržljivosti. Iako je za njihove proizvode potrebno izdvojiti nešto više novca, produžena verzija kofera, napravljenog od aluminijuma, predstavlja praktičnu investiciju koja će vas služiti godinama. Naravno, vrlo je lagan, zbog čega se nalazi na spisku najpoželjnijih modela putnog prtljaga.

putni aksesoari za muskarce 04 Putni aksesoari iz domaće ponude koje svaki muškarac treba da poseduje

Zara gumirana torba

Bowling torba jednobojnog gornjišta je savršen aksesoar koji bi trebalo da se nađe u vašoj kolekciji. Možete je nositi kad idete na kraći put, a posebno je zahvalna za skladištenje svih stvari jer ima veliki glavni odeljak, koji se zatvara sa rajsferšlusom, kao i dva otvorena džepa iznutra. Torba je izrađena od gumiranog materijala, te je posebno zahvalna za korišćenje tokom kišovitih jesenjih dana. Nadograđen je praktičnim detaljem – podesivim kaišom koji služi za nošenje preko ramena i može se skidati prema potrebi.

putni aksesoari za muskarce 05 Putni aksesoari iz domaće ponude koje svaki muškarac treba da poseduje

Carpisa crna torba (Brendo)

Italijanski brend je u svojoj liniji aksesoara predstavio fantastičan model kofera, izrađenog od čvrstog materijala, koji, zbog manjih dimenzija, može biti savršen carry on. Posebno nam se dopada njegova tekstura, kao i raspored u unutrašnjosti, koji nam omogućava da smestimo sve neophodne stvari. Poseduje podesivi kaiš za nošenje preko ramena, a za poseban estetski momenat zadužena je tekstura koja pravi oblik heksagona.

putni aksesoari za muskarce 02 Putni aksesoari iz domaće ponude koje svaki muškarac treba da poseduje

Benetton kofer (Ucbshop)

Benetton kofer u tamnozelenoj boji predstavlja savršen prtljag za kraća putovanja! Dolazi u srednjoj dimenziji, a izrađen je od kvalitetnog materijala, sa ojačanim delovima od aluminijuma. Poseduje rebrastu teksturu sa ubačenim logotipom internacionalnog brenda, koji mu daje posebnu dozu luksuza.

putni aksesoari za muskarce 0 Putni aksesoari iz domaće ponude koje svaki muškarac treba da poseduje

Pročitajte i ovo: Zelena: Najpopularnija boja za jesen 2023, a evo kako da je nosite

Naslovna fotografija: pinterest.com/TheUnstitchd

Kristina Page

Comments