Pravi muškarac zna kako se nosi dobro odelo, takođe prepoznaje kvalitet kada ga vidi. Zima ima svoje prednosti jer pravom poznavaocu dobrog odela daje više mogućnosti kad je u pitanju igranje materijalima. Zato smo ovoga puta izabrali sivi sako od tvida užeg kroja i crne vunene pantalone modnog salona Rancco . Tvid je odličan materijal, jer je izdržljiv i otporan na vlagu i obzirom da je prvi put proizveden u Škotskoj, tamošnjim plemićima je služio za izradu odela za jahanje i lov. Zato je danas jedan od najfinijih materijala za izradu garderobe za muškarce. Crne vunene pantalone su modni klasik kada je muška moda u pitanju i sa njima nikad nema greške.

Ovu kombinaciju možete nositi kako u dnevnoj tako i večernjoj varijanti tako što ćete dodati nezaobilazne detalje kao što je maramica u nekoj jarkijoj boji. Naravno i za vreme novogodišnje noći i u predstojećim praznicima stilska muška odeća Rancco će biti najbolji izbor za prave džentlmene.

Ovu odevnu kombinaciju možete naći u prodajnim objektima Rancco odela na adresi Knez Mihajlova 39, Knez Mihajlova 44 i na trgu Nikole Pašića 2.
Rancco odela fashion predlog wannabe 2 2 Rancco modni predlog: Elegantna zima
Rancco odela fashion predlog wannabe 4 2 Rancco modni predlog: Elegantna zima
Rancco odela fashion predlog wannabe 5 2 Rancco modni predlog: Elegantna zima
Rancco odela fashion predlog wannabe 6 2 Rancco modni predlog: Elegantna zima
Rancco odela fashion predlog wannabe 7 2 Rancco modni predlog: Elegantna zima
Rancco odela fashion predlog wannabe 8 2 Rancco modni predlog: Elegantna zima
Fotografije: Dragan Asanov
Martina Lazić
Comments