Bez svake dileme, ovo je doba kada heritage tajna šifra za uspešnu modnu kombinaciju. Milenijalci, ali i sve više neumoljiva generacija Z pretražuju ormare svojih starijih ukućana kako bi za sebe pronašli jedinstveni detalj koji će učiniti da se izdvoje iz mase. Popularni brendovi prepoznaju želju da se „dobro staro“ vrati, pa unapređuju legendarne modele i daju im novi sjaj. 

Classic Leather patike 2 1 Vanvremenski Reebok model patika ponovo osvaja modnu scenu

Upravo to je uradio Reebok kada je zvanično najavio novu FW22 Classic Leather liniju, kojom ovaj svetski poznat brend sportske opreme nastavlja da unapređuje svoju kultnu siluetu. Ono što je među garderobom mala crna haljina, to su među patikama snežnobeli Classic Leather. U novom ruhu model ostaje veran istorijskom nasleđu, ali inovativnim materijalima, oblicima, smelim bojama, kao i funkcionalnim dizajnom, privlači publiku različitih stilova i ukusa.

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

Classic Leather “SP” je dizajniran da bude osnovna patika u vašem ormanu koju će te kombinovati sa džinsom ili malo elegantnijim odevnim komadima. Za sve ljubitelje smart look-a ovo je pravi izbor. Uz središte đona lagane kompresije, moderni izgled neće umanjiti udobnost i lagani vazdušasti osećaj. Classic Leather “SP” će biti dostupne u Buzz i The Athlete’s Foot radnjama, po ceni od 90 do 100 evra u zavisnosti modela koji izaberete.

Classic Leather patike Reebok Vanvremenski Reebok model patika ponovo osvaja modnu scenu

Classic Leather – Make it Yours “OG” je jednostavan i vanvremenski Reebok DNA model koji je nekada predstavljao sinonim za trčanje, a danas bojama slavi nasleđe ove čuvene patike i predstavlja pravi lifestyle fashion model, istovremeno garantujući stil i udobnost. Klasična crvena, plava i bela sa premium materijalima gornjišta, među kojima su antilop i mreža, upadaće u oči gde god da se pojavite. Možete ih pronaći u Buzz i The Athlete’s Foot radnjama, po ceni od 90 evra.

Classic Leather patike Reebok 1 Vanvremenski Reebok model patika ponovo osvaja modnu scenu

Classic Leather “Winterized” su, uz sezonske boje, spremne da jesen i zimu dočekate sa stilom. Namenjene za nošenje tokom cele godine sa boljim gripom đona za dodatno prianjanje. Od jeseni će biti dostupne u Buzz radnjama po ceni od 100 evra.

Classic Leather patike 3 Vanvremenski Reebok model patika ponovo osvaja modnu scenu

Uz mnogobrojne modele izdvajaju se i LX2200, patike inspirisane trčanjem, i siluete Classic Leather Legacy AZ, plišani Nylon Sky, kao i unapređeni Classic Leather OG koji će biti dostupan tokom cele sezone.

Nanovije Classic Leather modele možete pronaći na Reebok.com kao i u prodajnim objektima Buzz i TAF. Više informacija potražite na veb-sajtu Buzz Sneakers.

Comments