Poznati reper Kendrik Lamar i Reebok Classic predstavili su novu kolekciju Classic Leather patikaPerfect Split. Priča o spoju urbane muzike i Reebok branda dobila je novi nastavak kroz “preobražaj“ popularnih Reebok Classic patika.

Reebok Perfect Split 1 Reebok Perfect Split sa potpisom Kendrik Lamara

Perfect Split kolekcija donosi autentične Classic Leather patike u muškoj i ženskoj varijanti atraktivnih boja. Zahvaljujući novoj saradnji nastala je patika od decentne kože sa antilop elementima i kontrasnim detaljima koji uspešno prikazuju svu posebnost po kojoj je Lamar poznat.

Reebok Perfect Split 2 Reebok Perfect Split sa potpisom Kendrik Lamara Reebok Perfect Split 4 Reebok Perfect Split sa potpisom Kendrik Lamara

U novoj kampanji portreti poznatog repera su u retro stilu, koji na nov i poseban način reflektuje različite strane njegove ličnosti. Zahvaljujući njegovoj autentičnosti i orginalnosti Perfect Split su deo urbane kulture i omogućavaju svakome da istakne svoj lični stil.

Reebok Perfect Split 8 Reebok Perfect Split sa potpisom Kendrik Lamara Reebok Perfect Split 5 Reebok Perfect Split sa potpisom Kendrik Lamara

Muški modeli Perfect Split kolekcije dostupni su u Reebok brend radnji u TC Ušće, a ženski model se očekuje u prodaji do kraja avgusta meseca.

Comments