Vrhunska estetika trilera o špijunaži Kingsman: The Secret Service je još 2014. pomerila granice kada je u pitanju moderno filmsko stvaralaštvo. Iako su, naravno, do perfekcije koordinirane scene borbi bile u prvom planu, nemoguće je a da vam u toku gledanja kostimi nisu odvukli pažnju.

Kada smo pogledali trejler za njegov nastavak pod nazivom The King’s Man Matthewa Vaughna – podsetio nas je koliko su seksepilni muškarci koji nose odela. Kostimografkinja je svaki trend iz perioda Prvog svetskog rata savršeno prenela na film. Odela za džentlmene predstavljaju modernu verziju oklopa, što dokazuju sve odevne kombinacije u novom ostvarenju, zato nas nimalo ne čudi ako poželite da se češće oblačite kao “kingsmani”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The King’s Man (@kingsmanmovie)

Za kralja i otadžbinu sa stilom

The King’s Man je prikvel koji će objasniti kako je nastala organizacija Kingsmantajna agencija koja zapošljava ljude za odbranu Velike Britanije bilo kakve spoljašnje pretnje. Zvezda filma, Harris Dickinson, glumi mladog vojnika koga Ralph Fiennes, u ulozi vođe Kingsmana, regrutuje i od njega pravi prvog pravog džentlmena u oklopu. Trejler nam je, pored savršeno skrojenih odela, pokazao i čoveka koji će, vrlo verovatno, biti glavni negativac. Sa određenom dozom stila, humora i klase kingsmani će se boriti protiv Raspućina i pokušati da spreče početak Prvog svetskog rata.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cut the Scene Action (@cutthesceneaction)

Šta znači oblačiti se kao pravi džentlmen

Verujem da su mnogi muškarci, nakon što su pogledali trejler za film, poželeli da se češće oblače kao kingsmani. Ova franšiza definitivno može da pomogne svakom ko je u potrazi za inspiracijom kako da svoj stil podigne na sledeći nivo. Ako želite da izgledate kao džentlmen u oklopu, možete ispratiti trikove kostimografkinje Michele Clapton koje ih je predstavila baš u ovom filmu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The King’s Man (@kingsmanmovie)

Obavila je izvanredan posao iskoristivši svu inspiraciju koju je dobila na osnovu toga što je gledala fotografije i materijale iz datog perioda, modernizujući ih i prilagođujući ih savremenom čoveku. Želja za dobrim, kvalitetnim odevnim komadima je svakako tu, što dokazuje i dizajnerska muška garderoba koja se, umnogome, oslanja na period oko dva svetska rata. Ova veza između prošlosti i sadašnjosti definitivno treba da ima na umu svako ko želi da se oblači kao pravi džentlmen.

Comments