Jedan od vodećih brendova sportske opreme Nike na proleće uvodi novu kolekciju Air Force Pivot, namenjenu ljubiteljima Nike Air tehnologije. Novi Pivot modeli inspirisani retro stilom i slavnom prošlošcu koja stoji iza AF1 patike, dominiraju ove sezone.

AF1 bila je prva patika izrađena prema potrebama košarkaša u čijoj proizvodnji je korišćena Nike Air tehnologija. Ova patika iz davne 1982. predstavlja, po mnogima, najuticajniju patiku svih vremena. Od samog početka vezana je za basket i hip-hop kulturu, pa je tako i dan danas omiljena patika mnogih košarkaša, repera, kao i ljubitelja ove kolekcije širom sveta. U skladu sa aktuelnim životnim stilom, AF1 se menja i postaje simbol jednog novog vremena, načina života i razmišljanja.

SP16 NSW Nike Air Footwear 1024x679 Retro Basketball Style: Nova Air Force Pivot kolekcija stiže u Beograd

Ljubitelji Air kolekcije moći će da uživaju u novim Pivot modelima modernog dizajna kao što su Nike Air Force 1 Pivot, Nike Air Pivot Jogger, i Nike Air Pivot Crew. Cela kolekcija, koju pored novih modela Air Force 1 patika čine i odevni predmeti, može se kupiti u svim BUZZ prodavnicama.

Comments