Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Rock legenda Lenny Kravitz nadahnjujuća je nova ikona mirisa Y

Cool je. Zgodan je. Ikona je YSL stila. Zabavljač magnetične privlačnosti koji je napisao epohalne hitove kao što su Are You Gonna Go My Way, It Ain’t Over Til It’s Over, American Woman, Again, Fly Away…

Linija YSL Beauty će u septembru 2020. sa oduševljenjem predstaviti Lenny-ja Kravitz-a kao novo globalno lice i ambasadora mirisa Y. Ljubitelj luksuza sa dozom odvažnosti. Smeo. Cool. Moderan. Večno mlad. Najvažnije od svega, ne ispušta samoostvarenje iz vida. Lenny Kravitz simboliše vrednosti mirisa Y. Spreman je da se suoči sa svakim izazovom. Stremi ka boljem. Ostavlja sve mogućnosti otvorene.

Pevač, tekstopisac, producent, instrumentalista, glumac, modna ikona, fotograf, dizajner… Kao svestrani stvaratelj koji pomera granice, Lenny Kravitz je idealan ambasador mirisa Y.

LK OFFICIAL PR PORTRAIT  1421 YSLF PR 009 2500 R v2 RGB e1597308209777 Rock legenda Lenny Kravitz nadahnjujuća je nova ikona mirisa Y

Lennyjeva predstojeća i prva kampanja u režiji nagrađivanog reditelja Anton-a Corbijn-a, obogatiće priču mirisa Y i otvoriti novo poglavlje njegove sage.

U novom filmu se dočaravaju uzbudljivost i intima jednog od kultnih trenutaka u životu ove rock zvezde. Prikazuje se njegovo koračanje iz backstage-a prema pozornici, koji predstavlja ceo njegov životni put i sve što ga je dovelo do tog trenutka – trenutka konačnog samoostvarenja u obliku energičnog izvođenja za publiku koja ga obožava. Trenutka u kom postaje rock legenda.

„Oduvek volim Yves Saint Laurent. Njegov rad, estetiku, način života, odvažnost. Bio je vrlo eklektičan i crpeo je nadahnuće iz mnogo različitih izvora. I pre sam nosio Saint Laurent. Oduvek ga nosim. U njegov stil nisam morao da se uklopim niti da razmišljam o njemu. Godinama je deo mog načina života. Pa je naša saradnja vrlo prirodna.”

Nova kampanja Y biće predstavljena celom svetu u septembru 2020. 

 

Wannabe TV

Editors choice