Rolka je it komad ove sezone, a može efektno da izgleda, kako u casual tako i u elegantnim stajlinzima. Ukoliko ste mislili da je rolka odevni komad rezervisan za žensku populaciju, prevarili ste se – ove godine mnogi poznati muškarci odlučuju se upravo za rolke, a devojke ih smatraju neodoljivim. Rolke odlično izgledaju, udobne su i tople, a u nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko načina na koje možete da ih stilizujete i nosite ovih dana.

Nude rolka i tamni džins sa lancem

Camel rolka je odličan izbor jer je možete uklopiti i uz svetliji i uz tamniji džins, a naša preporuka je crni, isprani džins koji će neutralnoj rolci dati pomalo edgy efekat. Za dodatni stilski efekat, ceo look možete upotpuniti lancem koji ćete zakačiti za gajku kroz koju provlačite kaiš, a i neobičan kaiš može odlično da se uklopi uz sve.

Siva rolka uz bele pantalone

Hladni, sivi tonovi takođe su u trendu ove jeseni, a oni se odlično mogu kombinovati uz sve neutralne nijanse i belu. Preporučujemo da sivu rolku nosite uz sivi kaput koji će biti kariran ili u tamnije sivom tonu, a ukoliko vam bele pantalone ipak ne pristaju – crne takođe mogu izgledati efektno. Svakako, ovo je savršen look za one koji vole monohromne stajlinge.

Comments