Brzi kurs iz poznavanja vina

Mornarski sako za svaki radni dan

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Letnji trendovi za stilizovanje kose i brade koje možeš pratiti i tokom jeseni

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Savršena Street Style kombinacija za urbane momke

Savršena Street Style kombinacija za urbane momke

1/2

Povremeno poželimo da “iskočimo” iz ustaljenih formi i ustaljenog, svakodnevnog načina oblačenja, što nam odgovara svakako u situacijama kada nismo obavezani nekom prilikom i dress code-om koji nam neko propisuje. Kada želite da svoj ležerni stil, ono što inače volite da nosite “začinite” i učinite posebnijim i zanimljivijim, onda će vam u tome najbolje pomoći baš ovaj New Balance modni predlog.

Različiti trendovi i stilovi pojavili su se u muškoj modi poslednjih godina i sezona, tako da su muškarci dobili jednu široku paletu svega pred sobom, veliki izbor da odluče kako žele da izgledaju i kakvu poruku da pošalju svetu oko sebe. Ako je vaša želja da uvek izgledate mladalački i atraktivno, ali da uz sve to budete sasvim opušteni u onome što nosite, onda vaš izgled slobodno možemo nazvati i definisati urbanim.

Neće vam trebati mnogo toga da biste postigli ovakav izgled. Tamne farmerke i bela majica biće vam sasvim dovoljni kao osnov od kojeg ćete poći. Preko majice obucite duks na rajsfešlus koji će zbog svog printa učiniti da vrlo lako postignete izgled urbanog momka. Grafički print je nešto što se već neko vreme nosi i što je veoma popularno u različitim kombinacijama, a u ovoj je definitivno njen neodvojiv deo.

new balance 16 Savršena Street Style kombinacija za urbane momke new balance 17 Savršena Street Style kombinacija za urbane momke

Wannabe TV

Editors choice