Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Zašto je britanski stil zakon u muškoj modi

Greške koje muškarci prave u nezi kose (i kako da ih ispraviš)

Zašto treba da radiš 100 čučnjeva dnevno

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

10 poruka mudrosti Aldousa Huxleya: Formiraj svoje novogodišnje odluke prema njima

Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Savršena Street Style kombinacija za urbane momke

Savršena Street Style kombinacija za urbane momke

1/2

Povremeno poželimo da “iskočimo” iz ustaljenih formi i ustaljenog, svakodnevnog načina oblačenja, što nam odgovara svakako u situacijama kada nismo obavezani nekom prilikom i dress code-om koji nam neko propisuje. Kada želite da svoj ležerni stil, ono što inače volite da nosite “začinite” i učinite posebnijim i zanimljivijim, onda će vam u tome najbolje pomoći baš ovaj New Balance modni predlog.

Različiti trendovi i stilovi pojavili su se u muškoj modi poslednjih godina i sezona, tako da su muškarci dobili jednu široku paletu svega pred sobom, veliki izbor da odluče kako žele da izgledaju i kakvu poruku da pošalju svetu oko sebe. Ako je vaša želja da uvek izgledate mladalački i atraktivno, ali da uz sve to budete sasvim opušteni u onome što nosite, onda vaš izgled slobodno možemo nazvati i definisati urbanim.

Neće vam trebati mnogo toga da biste postigli ovakav izgled. Tamne farmerke i bela majica biće vam sasvim dovoljni kao osnov od kojeg ćete poći. Preko majice obucite duks na rajsfešlus koji će zbog svog printa učiniti da vrlo lako postignete izgled urbanog momka. Grafički print je nešto što se već neko vreme nosi i što je veoma popularno u različitim kombinacijama, a u ovoj je definitivno njen neodvojiv deo.

new balance 16 Savršena Street Style kombinacija za urbane momke new balance 17 Savršena Street Style kombinacija za urbane momke

Wannabe TV

Editors choice