Ukoliko imate u planu da se istetovirate, ili ste već istetovirani, ali želite da se “išarate” još – imamo nekoliko predloga za vas! Tetovaže su veoma popularan detalj u poslednje vreme, i mada su one mnogim ljudima previše obavezujuće, verujte nam – jednom kada im se prepustite, poželećete da uradite još jednu, drugu, treću.. U suštini, tetovaže su lično zadovoljstvo i trebalo bi da ih radite isključivo ako se vama baš tako hoće, i da ne slušate savete ni onih koji su za njih, ni onih koji su protiv njih. Ipak, ukoliko ste spremni na ovaj korak dekorisanja svog tela, a niste baš sigurni šta biste istetovirali ili na kom mestu, možete se inspirisati predlozima u nastavku teksta – a zatim doneti finalnu odluku!

Rukav preko cele ruke

Takozvani “rukav preko cele ruke” može veoma efektno da izgleda, pa ako imate rukav na umu još od trenutka kada ste krenuli sa prvom tetovažom, bilo bi dobro da sa tetovirate sa predumišljajem da tu tetovažu kasnije treba da uklopite sa drugim na svojoj ruci. Rukav možete osmisliti i odmah od početka do kraja, ali možete ga i spontano planirati i uklapati tokom godina. Jedino što je važno je da uspete da postignete određeno stilsko jedinstvo.

Simboli na prstima

Ukoliko ste malo hrabriji i ne bavite se poslom koji od vas zahteva neistetovirane šake koje će se videti u svakom trenutku, možete isprobati tetovaže na prstima! Tetovaže na prstima su malih dimenzija, ali su idealne za ispisivanje slova ili kreiranje nekolicine različitih simbola koje povezuje jedan motiv. U svakom slučaju, možete istetovirati i samo jedan prst, a ako se rešite – naravno možete i sve.

Tetovaža na listu

Listovi su takođe pogodni za tetoviranje zanimljivih i većih tetovaža, koje mogu da budu uspravne i prate liniju vaše noge. Listovi su popularno mesto za tetoviranje kod muškaraca, a na njima možete uraditi zaista simbol bilo čega što je za vas značajno. Možete čak uraditi i tetovažu koja se proteže i obuhvata vam celu nogu. Preporučujemo vam minimalistički pristup sa crnim linijama i tačkastim senčenjem, kao u prilogu.

Comments