Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Savršene odevne kombinacije za vikend našli smo kod ovog londonskog blogera

1/3

Vikend nam je tu da se opustimo i relaksiramo, te da “izađemo iz kože” u kojoj smo bili tokom radne nedelje. Kako vikend tera na relaksaciju, takvi bi trebalo da budu i naši autfiti, opušteni, udobni, ali svakako i trendi, jer ćemo samo tako, slobodnim danima najbolje pokazati i ukazati na dobre strane svog stila. U tome nam danas pomaže jedan modni bloger na kojeg smo našli “putujući” kroz Instagram.

Joey London Style modni bloger je, kako nam i samo ime kaže, koji živi i radi u Londonu, a dobro nam je svima poznato da ljudi koji nam dolaze iz voog grada dosta vode računa o tome šta i kako će nešto poneti. Njegov Instagram profil pun je raznoraznih odevnih kombinacija, ima kod njega svega da se vidi, ali su nam ipak pažnju privukle jednostanve, ležerne, ali i moderne kombinacije kao stvorene za sve ono što jedan vikend pruža.

Odlučite se da glavni deo vašeg autfita bude jakna. Kada su neke dnevne prilike u pitanju, poput druženja i ispijanja pića sa društvom, nekim šetnjama, sve što vam je dovoljno jesu crne farmerke i crna ili bela, sasvim obična majica dugih rukava, te sve to ćete upotpuniti jednom zimskom jaknom u nekoj boji, a uz sve to naravno možete dodati i sve one zimske detalje, poput kape ili šala.

Sve ovo možete sasvim uspešno poneti i tokom nekog izlaska kada je veče u pitanju, na nekoj večeri ili u klubu. Samo skinite tu ogromnu, zimsku jaknu, obucite umesto nje kožnu jaknu i to će biti sve što vam je potrebno.

Wannabe TV

Editors choice