Mr. Burberry je najvažniji muški parfem u dosadašnjoj Burberry istoriji. Inspirisan je legendarnim Burberry trench kaputom i Londonom, gradom velikih kontrasta i kontradiktornosti. Parfem je tradicionalan ali ne i zarobljen u prošlosti, elegantan i moderan. Savršeno sažima raspoloženje i stav, koji moderan Burberry muškarac prepoznaje kao svoje.” Christopher Bailey, kreativni i generalni direktor Burberry-ja

Predstavljamo Vam Mr. Burberry, najnoviju mirsinu notu za muškarce, modne kuće Burberry.

Jedinstvena mirisna nota inspirisana Londonom i legendarnim Burberry treanch kaputom.

Parfem Mr. Burberry obuhvata suštinu Londona, grada punog kontrasta i kontradiktornosti –tradicionalnog ali ne i zarobljenog u prošlosti, elegantnog i modernog.

Boca Mr. Burberry parfema inspirisana je crnim Burberry trench kaputom i njegovim karaktersitičnim detaljima u dizajnu.

Zajedno, misris i boca obuhvataju i opisuju Mr. Burberry-ja: modernog muškarca i svet u kome živi.

2016 MR BURBERRY CREATIVE PACKSHOT Saznaj zašto će novi Burberry parfem biti tvoj SLEDEĆI izbor

Mr. Burberry je kreirao kreativni i genearlni direktor Burberry-ja Christopher Bailey, u saradnji sa čuvenim parfemistom Francis-om Kurkdjian-om.

Kampanju za Mr. Burberry u Londonu je snimao britanski reditelj, Steve McQueen, dobitnik Oskara i Tuner nagrade. Ovo je njegova prva reklamna kampanja, u kojoj učestvuju i britanski glumac i muzičar Josh Whitehouse, kao i britanska glumica i model Amber Anderson.

Naslovnu numeru je napravio britanski pevač i tekstopisac Benjamin Clementine.

Parfem je na tržištu Srbije dostupan u Sephora i Beautique parfimerijama u tri mililitraže: Mr. Burberry Eau De Toilette 150ml –13.990,00 rsd, Mr. Burberry Eau De Toilette 100ml –11.700,00 rsd i Mr. Burberry Eau De Toilette 50ml –8.300,00 rsd

Comments