Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Moda i nega

Šest načina na koje možete nositi svoju omiljenu košulju

1/2

Košulja nam je poznata kao bezvremenski odevni komad, koji možete nositi u opuštenim i svečanim prilikama, kada je hladno, ali i kada je toplo. Jednostavno, košulja je uvek naš verni autfit partner. Sa košuljom sigurno nikada nećete pogrešiti, a da se razumemo – žene vole muškarce u košuljama. Zato, u nastavku teksta vam predstavljamo šest različitih načina na koje možete nositi svoju omiljenu košulju u narednim mesecima. Verujte nam, svaki od njih može biti baš pravi izbor za vas!

Opuštena bela košulja u italijanskom stilu

Ako želite da izgledate kao preplanuli Italijan koji je hedonista, šmeker i ima nepogrešiv osećaj za modu – pravi izbor za vas je bela, pomalo oversize lanena bela košulja. Možete je nositi delimično upasanu, definitivno je morate nositi malo raskopčanu, a preporučujemo vam i da joj opušteno (nikako strogo!) podvrnete rukave. Uz nju možete obući elegantne, takođe lanene pantalone i staviti kožni kaiš, a i naočare za sunce kao detalj, nisu naodmet.

Košulja sa kratkim rukavima u #allblack autfitu

Sa druge strane, ako vas više privlači stil francuskih muškaraca, koji važe za šarmere i strastvene muškarce, za vas je pravi izbor ipak #allblack stajling, umesto onog svetlog, belog italijanskog. Takođe, preporučujemo vam da se, ako vas ova estetika privlači, ipak se odlučite za košulju kratkih rukava koja se može odlično uklopiti i uz pantalone na crtu i uz opušteni crni džins. Svakako, ono što Parižane krasi je njihova spontanost u modi, iako uvek izgledaju kao da su izašli sa modne piste, te je jedino važno da se ne opterećujete mnogo kombinovanjem kada nosite crnu košulju. Crno je uvek in, i stajliš je u svom minimalizmu.

Stroga košulja u crno-belom autfitu

Naravno, urbana i moderna opcija kada nosite košulju je i da je nosite u okviru crno-belog autfita, kao što je to učinio kreativni direktor modne kuće Jil Sander. On je u savremenom, ali pomalo strogom stilu koji neguje veoma jasne forme, uklopio mlečnobelu košulju uz crne pantalone, a ceo look zaokružio je casual Vans patikama. Upravo ta kombinacija čini ovaj stajling autentičnim, jer je istovremeno veoma strog i jasan, a i opušten i skejterski, pravi stil mladih gradskih skejtera.

Wannabe TV

Editors choice