Springfield je, u saradnji s morskim biologom National Geographic kanala Manu San Félixom, lansirao eco-friendly liniju R[ECO]NSIDER.

Premijerni dokumentarac “SPASIMO MEDITERAN” režirao je Manu San Félix za očuvanje morskog dna Mediterana.

Springfield je lansirao posebnu kolekciju 9 majica od organskog pamuka (6 za muškarce i 3 za žene) ukrašenih fotografijama različitih morskih vrsta poput raža, morskih pasa i kornjača kao glavnih protagonista.

Dodatno, Springfield će za svaki podeljeni hashtag #SalvemosNuestroMediterraneo na Instagramu izdvojiti 1 EUR.

2 Springfield je lansirao novu kolekciju R[ECO]NSIDER u saradnji sa kanalom National Geographic 3 Springfield je lansirao novu kolekciju R[ECO]NSIDER u saradnji sa kanalom National Geographic

National Geographic ima više od 30 godina iskustva u režiranju dokumentaraca o morskom svetu.

Ova priča o trenutnom, kritičnom stanju pomaže u obnavljanju morskog dna širom sveta i prikuplja velike količine materijala o trenutnom stanju okeana i pokušaju u očuvanju istih.

Ova posebna kolekcija majica izrađena od organskog pamuka od sada je dostupna u odabranim Springfield prodavnicama širom sveta.

4 Springfield je lansirao novu kolekciju R[ECO]NSIDER u saradnji sa kanalom National Geographic 5 Springfield je lansirao novu kolekciju R[ECO]NSIDER u saradnji sa kanalom National Geographic

Comments