Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Šta bi sve muškarac trebalo da ima u torbi

1/2

Jasno nam je, većina vas torbe praktično i ne koristi, jer uglavnom sve što vam je potrebno stane u džepove od pantalona, ili pak jakne. Ipak, ukoliko provodite duži deo dana u kancelariji, idete na izlet ili kraći put, postoje neke esencijalne svakodnevne stvari koje bi vam mogle biti od koristi, i koje bi trebalo da vam se nađu u svakoj prilici. Dakle, ovo je nekoliko stvari koje bi svaki muškarac trebalo da ima kod sebe at all times, pa ukoliko ste baš veliki protivnici torbi – možete ih držati u jakni ili na primer, u kolima.

Dezodorans u spreju ili stiku

Ovo važi i za mušku i za žensku populaciju. Dezodorans je neophodno sredstvo koje će vam poslužiti u svakoj prilici, a naročito onda kada nakon dugog dana na poslu imate u planu da pravo odete na druženje u gradu, ili dejt. Dezodorans će poslužiti da se brzo osvežite onda kada niste u stanju da se presvučete i uložite vremena u spremanje, ne zauzima puno mesta, a svakako će vam pružiti i osećaj sigurnosti onim danima kada znate da vas čeka naporan rad koji će možda dovesti do intenzivnijeg znojenja. Uz dezodorans naravno možete sa sobom nositi i manju bočicu parfema.

Gel za čišćenje ruku i vlažne maramice

Ako nas je 2020. godina nečemu naučila, to je da ne uzimamo zdravlje i higijenu “zdravo za gotovo”, da budemo predostrožni i pažljivi u svakom trenutku. Zato, kraj sebe bi uvek trebalo da imate stvari za osnovnu higijenu, kao što je gel za čišćenje ruku, jer u toku dana ćete možda promeniti više lokacija, izvaditi novčanik više puta i rukovati se sa ljudima, a u okruženju nećete dovoljno brzo moći da pronađete toalet u kom biste oprali ruke. Dakle, samo pažljivo!

Wannabe TV

Editors choice