Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Šta bi sve muškarac trebalo da ima u torbi

1/2

Jasno nam je, većina vas torbe praktično i ne koristi, jer uglavnom sve što vam je potrebno stane u džepove od pantalona, ili pak jakne. Ipak, ukoliko provodite duži deo dana u kancelariji, idete na izlet ili kraći put, postoje neke esencijalne svakodnevne stvari koje bi vam mogle biti od koristi, i koje bi trebalo da vam se nađu u svakoj prilici. Dakle, ovo je nekoliko stvari koje bi svaki muškarac trebalo da ima kod sebe at all times, pa ukoliko ste baš veliki protivnici torbi – možete ih držati u jakni ili na primer, u kolima.

Dezodorans u spreju ili stiku

Ovo važi i za mušku i za žensku populaciju. Dezodorans je neophodno sredstvo koje će vam poslužiti u svakoj prilici, a naročito onda kada nakon dugog dana na poslu imate u planu da pravo odete na druženje u gradu, ili dejt. Dezodorans će poslužiti da se brzo osvežite onda kada niste u stanju da se presvučete i uložite vremena u spremanje, ne zauzima puno mesta, a svakako će vam pružiti i osećaj sigurnosti onim danima kada znate da vas čeka naporan rad koji će možda dovesti do intenzivnijeg znojenja. Uz dezodorans naravno možete sa sobom nositi i manju bočicu parfema.

Gel za čišćenje ruku i vlažne maramice

Ako nas je 2020. godina nečemu naučila, to je da ne uzimamo zdravlje i higijenu “zdravo za gotovo”, da budemo predostrožni i pažljivi u svakom trenutku. Zato, kraj sebe bi uvek trebalo da imate stvari za osnovnu higijenu, kao što je gel za čišćenje ruku, jer u toku dana ćete možda promeniti više lokacija, izvaditi novčanik više puta i rukovati se sa ljudima, a u okruženju nećete dovoljno brzo moći da pronađete toalet u kom biste oprali ruke. Dakle, samo pažljivo!

Wannabe TV

Editors choice