Irski glumac je osvojio srca publike širom sveta svojom izvanrednom izvedbom u kinematografskim ostvarenjima poput All of Us Strangers, Aftersun i God’s Creatures. Međutim, stajling Paula Mescala ono što sve češće privlači pažnju. Njegova modna evolucija je vredna pomene, jer je svojom neformalnom, a istovremeno sofisticiranom estetikom bez napora zaveo stotine hiljada fanova.

Od pamtljive role Connella Waldrona u seriji Normal People, do sve veće slave u filmskoj industriji – Mescal je istraživao nove horizonte glumačkog sveta, ali je i izgradio svoj prepoznatljiv stil koji beskompromisno spaja klasičnu eleganciju sa suptilnim modernim obrtom.

U ovom tekstu, ističemo najupečatljivija modna izdanja, dok istražujemo ikoničnu evoluciju stila popularnog glumca, otkrivajući kako je njegov izražajni fashion senzibilitet pomerio granice i rekonstruisao kalupe muškog odevanja. Neustrašiva zvezda je od zelenih irskih polja došla do crvenog tepiha svetskih metropola, predstavljajući elitne modne kuće poput Guccija.

Stajling Paula Mescala: Modna evolucija glumca

Paul Mescal na reviji brenda Gucci za proleće/leto 2024.

Opušten i ležeran, a ipak graciozan – Paul je zračio beznapornom elegancijom na reviji mode brenda Gucci za proleće/leto 2024. Sa raskopčanom belom bluzom, koju je upario sa crnim kaišom i sivim pantalonama, predstavio je suptilnu i neobaveznu kombinaciju. Njegova blago raspuštena, talasasta kosa dodavala je dozu nenametljivog šarma, savršeno se uklapajući sa low-key šik estetikom ovog stajlinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Mescal Pics (@paulmescalpics)

Harmonija Gucci i Cartier komada na Cartierovoj zabavi u Veneciji

Mescal se na zabavi kompanije Cartier u Veneciji pojavio u odelu toplog zemljanog tona, a fanovi su se složili da je ovim lookom kanalisao estetiku koja podseća na Jeremyja Stronga. U elegantnom smeđem odelu, odnosno, odgovarajućem sakou i pantalonama, uparenim sa belom košuljom, Mescal je zračio rafiniranim, ali pristupačnim i harizmatičnim stilom. Naglašavajući izgled crnim ručnim satom i cipelama u istoj nijansi, glumac je bez napora personifikovao savremenu šik estetiku sa suptilnim nagoveštajem nesvakidašnjeg vintidža.

Crna elegancija na dodeli nagrada Olivier Awards

Glumac je još jednom privukao pažnju na dodeli Olivier Awards, nosivši elegantno crno odelo i pantalone uparene sa interesantnom presečenom crnom kravatom, koja predstavlja nesvakidašnji modni odabir. Svojom jednostavnošću i odmerenošću je prikazao spoj klasične rafiniranosti i savremenog šarma. Ovog puta, imao je moderniji pristup frizuri sa podšišanom kosom sa obe strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Mescal Pics (@paulmescalpics)

Crveni tepih na dodeli Film Independent Spirit Awards 2023.

Za crveni tepih na ovogodišnjoj dodeli Film Independent Spirit Awards, Paul Mescal je obukao upečatljiv plavi oversized sako, uparen sa klasičnom belom košuljom i svedenim crnim pantalonama. Retro stil sakoa iz osamdesetih je sa ukusom balansirao uz klasične široke pantalone, uskladivši hrabru Gucci estetiku sa ležernim šikom. Dodatno ističući stil crnim ručnim satom, Mescalov hrabar izbor voluminoznog plavog sakoa prikazao je inovativan pristup tradicionalnoj muškoj garderobi za crveni tepih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Mescal Pics (@paulmescalpics)

Jednostavno sivo odelo i klasična elegancija

Zvezda je apsolutno zračila gracioznošću i umerenom ozbiljnošću na 95. dodeli Oskara. Obučen u sivo odelo, neobavezno ostavljajući sako otkopčanim kako bi pokazao belu majicu, Mescal je predstavljao oličenje nenametljive prefinjenosti i “tihog luksuza”. Sa relaksiranim stavom i opuštenom rukom u džepu, bez napora je interpretirao klasičnu holivudsku eleganciju – karakterističnu za mušku modu starog Holivuda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Mescal Pics (@paulmescalpics)

Dodir živopisne boje

Mescal je predstavio ultimativni dodir živopisne i vatrene boje svojoj uobičajenoj neutralnoj, jednobojnoj paleti, privukavši poglede na ružu na svom monohromatskom belom blejzeru. Uz oversized sako, uklopio je klasične crne pantalone – ne odstupajući od svoje svedenosti i jednostavnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Mescal Pics (@paulmescalpics)

Pročitajte i ovo: Najbolja modna izdanja Davida Beckhama o kojima svi (i dalje) pričaju

Naslovna fotografija: instagram.com/paulmescalpics

Milica Nešić

Comments