Nova godina je vreme za nove početke, a znate i sami da kada žene odluče da nešto promene na sebi krenu upravo od frizure. Pa zašto ne biste i vi. Ako imate dužu kosu, a želite promenu, eto prave prilike da kosu ošišate na kratko ali i da je stilizujete kao poznati srcelomci za kojima žene širom sveta uzdišu. Kratka kosa je praktičnija, ne prlja se i ne masti kao što je to slučaj sa dugom kosom, a nekako je primerena jačem polu i svakako da ćete sa kratko ošišanom frizurom delovati i ozbiljnije, pogotovo ako tražite posao i idete na intervjue. I nije tačno da je kratka kosa dosadna i da je teško napraviti modernu frizuru. Dokaz su poznati muškarci čije su frizure doslovno osvojile svet, a čine da izgledaju muževno, moderno i stilizovano u svakom trenutku, Tako da, dragi muškarci, pravac kod frizera, skratite kosu i obavezno kupite fen. Da biste stilizovali kosu kao poznati, biće vam itekako potreban.

Kristijano Ronaldo

Bespotrebno je reći da je ovaj fudbaler miljenik ženske populacije i da je frizura postala jedan od njegovih zaštitnih znakova. Ono što odmah primećujete jeste da je njegova kosa sa strane ošišana na keca, ali da je na temenu par centimetara duža. Ako se pitate kako do ove frizure, odgovor je vrlo lak. Možete duži deo u gornjem delu jednostavno “zalitati” gelom, ali i razbašuriti ga rukama kao više volite neurednu frizuru.

kristijano ronaldo Stil poznatih: Trendi frizure koje moraš isprobati

Zak Efron

Američki glumac i pevač takođe je prepoznatljiv po svojoj tršavoj kosi koja je kratka ali uvek stilizovana i sređena na moderan način. Ako tragate za idealnom frizurom za kratku kosu, onda vam savetujemo da se ošišate baš na način na koji je Zak to uradio jer za ovakvu frizuru nije potrebno mnogo truda ni muke. Dovoljno je osušiti kosu fenom i proći češljem ili prstima kroz nju radi volumena.

Zak Efron Stil poznatih: Trendi frizure koje moraš isprobati

Džastin Timberlejk

Slična frizura poput Ronaldove, samo što je njegova kosa i sa strane par centimetara duža. Ako želite ovakvu frizuru, pobrinite se da i na temenu kosa bude duža kako biste moglu rukom da prođete kroz nju, a da ne bude prekratka.

dzastin timberlejk Stil poznatih: Trendi frizure koje moraš isprobati
Comments