Poslednjih dana se dosta govori o razvodu i svemu što se dešava u kući Pit – Džoli, pa su tako umešane i druge poznate ličnosti, a jedna među njima svakako je i bredova bivša, Dženifer Aniston. Kako je glumica bila sa njim, sve je zanimalo šta ima da kaže na ovu temu, a pored nje, neke od komentara dao je i njen suprug, Džastin Teru. Osim što ovaj poznati “gospodin Aniston”, kako ga nazivaju, ima da kaže za druge, primetili smo i to da ima prilično dobar stil i dobar ukus za modu, pa smo rešili da istražimo i vidimo šta je ono čemu pribegava u svom odevanju. Ove odevne kombinacije sigurno i sami nosite, ali nije loše ugledati se dodatno na Terua.

Majica i farmerke, ništa spektakularno. Ono što nam ovde Džastin  pokazuje jeste da muškarcu često nije ni potrebno više kako bi izgledao veoma dobro. Obična majica u crnoj boji, bele slim fit farmerke, te cipele ili patike, naočare kao modni detalj, te ova crno – bela kombinacija postaje najbolji izbor za svakog od nas.

Stilske lekcije Džastina Terua2 Stilske lekcije Džastina Terua

Jedan ovakav autfit možete nositi i u nešto elegantnijoj kombinaciji, samo tako što ćete joj dodati kaput, što nam je svakako u narednom periodu potrebno. No, Teru ima odličan osećaj za detalje, pa je tako uz pantalone i majicu sa kaputom, oko struka vezao duks, što je odličan modni potez. Ovaj način stilizovanja prisutan je već neko vreme, ali uz kaput i jednu ležernu kombinaciju, postaje savršen modni detalj koji “začini” ceo autfit na pravi način.

Stilske lekcije Džastina Terua3 Stilske lekcije Džastina Terua
Comments